Onsdag 09.11.2022160 DKK

Horse Lords (US) + Thiago Nassif (BR) at Valby Kulturhus

Dobbeltbill med ørken-freejazz og forvrænget bossa nova

Amerikanske Horse Lords vender tilbage til København med deres distinkte blanding af freejazz, ørkenblues og vestafrikanske rytmer. Denne gang på magisk dobbeltbill med den brasilianske progressive sangskriver Thiago Nassif’s forvrængede bossa nova.

Horse Lords
Ægte musiknørderi udfoldes i en alsidig blanding af freejazz, ørkenblues og djent-inspireret polyrytmik, når Andrew Bernstein (saxofon, percussion), Max Eilbacher (bas, elektronik), Owen Gardner (guitar) og Sam Haberman (trommer) mødes under navnet Horse Lords. Allerede ved deres første udspil ’Horse Lords’ fra 2012 blev de et kendt navn i de progressive og alternative musikkredse, hvilket sikrede dem turneer med navne som Matmos, Guerilla Toss og Guardian Alien. Albummet ’Interventions’ 2016 gjorde dem for alvor til et ombejlet navn og blev flere steder udråbt til et mesterværk. Med dets særegne crossover af improvisation og komposition, elektronik og håndspillet rock var albummet at finde på mange lister over årets bedste plader.

Horse Lords imponerer dog ikke kun på plade. Deres ry skyldes også en række overrumplende koncerter samt flere stærke live-videoer, som i dén grad har slået deres navn fast som et band, man ikke skal snyde sig selv for at opleve live, hvis man får muligheden – og det får man til november, når de gæster Valby Kulturhus.

Thiago Nassif
Thiago Nassif er en brasiliansk musiker, komponist og producer baseret i Rio de Janeiro, hvis slagkraftige blanding af pop, skurrende no-wave og edgy tropicália har vendt hoveder verden over. Nassifs musik er befolket af lyde fra alverdens kilder, fra komposition til lydteknik, og af elementer fra fotografi, arkitektur og billedkunst.

Med sit første album “Garconnière”, udgivet i 2009 og bygget op omkring lydcollager, blev Nassif et navn på Sao Paulos indie-musikscene. Her improviserede han i klubber og gallerier, hvor han udforskede de visuelle aspekter af lyde og de sensationer, lydene genererer. Siden da han har udgivet albums i samarbejde med malere, billedhuggere og arkitekter, samt med nogle af Brasiliens mest spændende nye talenter. Til efteråret besøger han Valby Kulturhus med sit seneste Arto Lindsay-coproducerede album ‘Mente’: Et album, der bevæger sig mellem nutidigt Brasiliansk musik og noise, og mellem funk carioca og dystopisk, forvrænget bossa nova.

Onsdag 09.11.2022
Venue: Valby Kulturhus
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 160 DKK inkl. gebyr

Køb billet
×