Få billetter
Onsdag 27.11.2019150 DKK

Derya Yildirim & Grup Şimşek (INT) + DJ Electric Turk

Turkish psych

Med traditionelle anatolske melodier, el-orgel og synthezisers tager Grup Şimşek os med til nye verdener og soniske universer i deres vidunderlige take på tyrkisk psych. DJ Electric Turk står bag pulten.

 

De fire musikere i Grup Şimşek forener på smukkeste vis den anatolske folkemusik med moderne grooves, jazz, funk og psych. De musikalske collager er spundet ind i et psykedelisk slør, hvor el-orgel og synthesizers er med til at skabe fabulerende og nysgerrige universer.

 

Grup Şimşek startede i 2015 og består af fire unge musikere fra fire forskellige lande – selv kalder de deres musik for “outernational”. I front er Derya Yildirim, der leverer hypnotiserende toner på det traditionelle lutinstrument saz og underskønne vokaler. Yildirim fører an, når gruppen fortolker den traditionelle anatolske musik og bringer den mod nye musikalske vidder.

 

I 2017 udkom deres debutudgivelse, EP’en “Nem Kaldi”, der blev fulgt op af albummet “Kar Yağar”, som udkom sidste år. Grup Şimşek har med en utrolig energi og spillelyst fundet frem til en helt særlig lyd. Harmonisk veksler de mellem energiske udtrædender, der kaster lydbølger mod publikummet og melodiske landskaber, hvor traditionelle anatolske melodier og mageløse vokaler, sender os mod nye himmelstrøg. Det bliver med andre ord en unik oplevelse, når Grup Şimşek tager os med på en rejse i den tyrkiske psych.

Onsdag 27.11.2019
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 150 DKK inkl. gebyr

Køb billet
Få billetter
×