Fredag _01.11.19120 DKK + gebyr

MITÚ (CO) + DJ Bendix

Afro electronic rave

Kom med på en svimlende afrofuturistisk rejse til fremtidens Palenque! Den colombianske elektroniske duo MITÚ vender tilbage til Nørrebro med deres psykedeliske jungle-techno og inviterer til release for deres femte studiealbum. DJ Andreas Bendix leverer sveddryppende house, techno og global bass til aftenen. Koncerten er en del af Global Dance Nights.

 

 

Siden MITÚ tog sine spæde skridt i 2011 er der sket meget for den colombianske duo, der med rette blev prisbelønnet som “Colombia’s Best Electronic Act” sidste år. Med Franklin Tejedor på percussion og Julián Salazar på synths, har MITÚ markeret sig som et af tidens vigtigste navne på den latinamerikanske elektroniske scene ved siden af bl.a. Nicola Cruz, Chancha Via Circuito og Dengue Dengue Dengue.

 

Tejedor og Salazar beskriver selv, ganske rammende, deres musik som “psychedelic techno from the jungle”. Med et originalt musikalsk sprog vækker MITÚ ældgamle colombianske musiktraditioner til live med smittende samples og energiske elektroniske rytmer, og tager publikum med på en afrofuturistisk rejse til en farvestrålende tropisk fest i et fremtidens Palenque. 

 

Siden 2011 har MITÚ spillet på festivaler i Europa, USA og Sydamerika, og de åbnede i november 2018 for legendariske New Order på et udsolgt Alexandria Palace i London. Duoens album “Cosmus” (ZZK Records, 2017) blev hædret som årets bedste colombianske album i Shock Magazine og blev desuden rost til skyerne i bl.a. Rolling Stone, Noisey og NPR. Udgivelsen af deres fjerde album “Los Angeles” (ZZK Records, 2018) bragte MITÚ til Danmark for første gang sidste år, hvor de spillede et medrivende dansesæt på ALICE. 

 

Når MITÚ vender tilbage til Nørrebro til november, er det altså for at fejre udgivelsen af deres femte studiealbum med et udvidet live-set. Koncerten er en del af Global Dance Nights.

 

Sagt om MITÚ:

“MITÚ takes full advantage of what roots and electronica together can accomplish. Its sound emerges from the infinite variations that equipment allows yet it is nurtured by the deep wellspring of a centuries- old music.” – NPR

 

DJ Andreas Bendix

Andreas Bendix har været en del af Københavns klubscene i næsten 20 år. Udover at være producer og DJ på næsten fuld tid, står han bag klubber som EKG og er grundlægger af pladeselskabet Regn Records. Denne aften står DJ Bendix bag pulten og leverer sveddryppende house, techno og global bass til dansegulvet.

 

Koncerten er en del af Global Dance Nights – ALICEs nye klub, hvor du kan flytte dansefødderne til globalt orienteret musik. Til Global Dance Nights har vi udvalgt førsteklasses live-navne, der kan sætte gang i festen. Og der er altid DJs før og efter koncerten – og happy hour i baren den første time!

 

Fredag _01.11.19
Dørene åbner kl: 20:00
Koncerten starter kl: 21:00
Pris: 120 DKK + gebyr

Køb billet120 DKK