Udsolgt
Lørdag _29.08.20100 DKK + gebyr

Matiné – Filmvisning: “A Musical Mosaic” + Koncert: Ayi Solomon & Friends

Afro jazz

Den ghanesiske percussionist Ayi Solomon har siden 90’erne bragt afrikanske impulser til den danske musikscene, hvor han kendes fra samarbejder med blandt andre Palle Mikkelborg, Moussa Diallo og Pierre Dørge. Dokumentarfilmen “A Musical Mosaic” et ærligt og personligt portræt, som udfolder historien om den eklektiske Solomons musikalske rejse. Efter filmvisningen byder Ayi Solomon & Friends på livekoncert. Bemærk venligst at arrangementet er med siddepladser og et begrænset antal billetter.

OBS! ALICE følger myndighedernes retningslinjer vedr. COVID-19 nøje. Alle koncerter i august/september/oktober afholdes derfor med siddepladser og et stærkt begrænset antal billetter. Læs mere om vores COVID-19 tiltag her.

Filmvisning: “A Musical Mosaic” (60 min.) + Koncert: Ayi Solomon & Friends

Den passionerede, respekterede og elskede percussionist Ayi Solomon har siden 1985 bragt afrikanske impulser til den danske musikscene. Med rødder i Ghana farver hans afro-percussion talrige danske plader og han har samarbejdet med toneangivende musikere som Palle Mikkelborg, Moussa Diallo, Mikkel Nordsø, Bo Stief og Pierre Dørges New Jungle Orchestra, som i øvrigt gav en forrygende koncert på ALICE sidste år.

Dokumentarfilmen “A Musical Mosaic” er et ærligt og personligt portræt, som udfolder historien om manden bag trommerne og den eklektiske Ayi Solomons musikalske rejse. Filmen byder på møder med flere af hans samarbejdspartnere, heriblandt Mikkelborg, Diallo og Dørge. Den tager os også med på en rejse til Ghana, hvor Solomon genser sin familie og spiller sammen med nogle af de musikere, han i sin tid drog af sted med, for at møde den vestlige musikscene.

I “A Musical Mosaic” oplever vi, hvordan den ghanesiske kultur har formet Ayi Solomon og sat sit præg på hans musik. Men filmen er også et personligt møde med en musiker helt ind til benet, og en fortælling om de udfordringer, der hører den tilværelse til.

Ayi Solomon inviterer til visning af “A Musical Mosaic” (60 min.) på ALICE. Efter filmen byder Ayi Solomon & Friends på livekoncert. Bemærk venligst at arrangementet er med siddepladser og et begrænset antal billetter.

Lørdag _29.08.20
Dørene åbner kl: 16:00
Koncerten starter kl: 17:00
Pris: 100 DKK + gebyr

Udsolgt100 DKK
Udsolgt