Torsdag _24.03.22150 DKK + gebyr

Félicia Atkinson (FR) & Ben Rivers (UK) live-score / CPH:DOX LYD:SPOR

Ambient og experimental

Den enigmatiske lydkunstner Félicia Atkinson og den eksperimentelle filmskaber Ben Rivers indtager Social Cinema på Charlottenborg Kunsthal i et kunstnerisk og unikt møde. Oplev Atkinsons abstrakte og ambiente musikunivers sammenvævet med Rivers cinematiske billeder. Koncerten præsenteres i samarbejde med CPH:DOX.

Den franske musiker, poet og visuelle kunstner, Félicia Atkinson, har med sin sammenvævning af dragende elektroniske lydbilleder og hviskende monologer opnået anerkendelse i det elektroniske musikmiljø verden over.

På denne særlige aften er musik og billedside sammensmeltet i et unikt samarbejde skabt specifikt til festivalen af den visionære kunstner og filminstruktør Ben Rivers. Hans brug af analoge medier samt blandingen af dokumentarisme og fiktion har gjort ham til en tilbagevendende gæst på CPH:DOX, hvor hans film er blevet vist adskillige gange og er blevet tildelt flere priser.

Om CPH:DOX’s nye koncertrække LYD:SPOR

Når dokumentarfilmfestivalen CPH:DOX skydes i gang, kan publikum se frem til at opleve en helt ny og stærkt kurateret koncertrække ved navn LYD:SPOR, som udforsker krydsfeltet mellem livekoncerter og visuel kunst.

LYD:SPOR, der er støttet af Statens Kunstfond, vil byde på 4 eksklusive ’one-night-only’ koncertaftener, hvor unge musikere vil prøve kræfter som filmkomponister. Hver kunstner har fået til opgave at komponere helt ny musik og live-opføre (live-score) det til særligt egnede kunst-, arkiv-, eller dokumentarfilm.

Støttet af Statens Kunstfond og Københavns Kommune

Torsdag _24.03.22
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 19:30
Pris: 150 DKK + gebyr

Køb billet150 DKK