Lørdag 24.07.2021120 DKK

Fanø Free Folk Festival presents: Eric Arn (US) + Annelies Monseré (BE) – Copenhagen Jazz Festival

Experimental folk

Copenhagen Jazz Festivals afslutningsweekend på ALICE byder på to dage præsenteret i samarbejde med Fanø Free Folk Festival. Lørdagen byder på dobbeltprogram med den amerikanske free folk-guitarist Eric Arn og Annelies Monserés atmosfæriske sange.

Koncerten er en del af ALICE Summer Series’ Copenhagen Jazz Festival-program og foregår i gården mellem ALICE og UNION – læs mere her.

Sommeren er over os, og det samme er ALICE Summer Series – vores stemningsfulde udendørskoncerter, der finder sted i den hyggelige gård mellem ALICE og UNION. Her byder vi fredage og lørdage fra slut maj til slut august på levende musik af høj kvalitet tilsat sommerlig stemning og læskende drinks.

I samarbejde med Fanø Free Folk Festival præsenterer vi under Copenhagen Jazz Festivals afslutningsweekend to dage med eksperimenterende folkemusik. Denne lørdag kan man opleve flot dobbeltprogram med Eric Arn og Annelies Monseré.

Eric Arn har i flere årtier vandret af egne personlige stier gennem et landskab mellem folk, eksperimenterende rock, improv og psych med projekter som Crystalized Movements og Primordial Undermind. Han har udsendt en lang række plader i eget navn og er lige nu helt aktuel med albummet ‘Higher Order’ – et album, der slår hans navn fast som både en nysgerrig rejsende i den skæve folk og en spændende guitarist. En musiker, hvis udtryk er rundet af en amerikansk folk-tradition med navne som John Fahey og Jack Rose, men som også trækker på både psykedeliske eksperimenter, østlige ragaer og kosmiske bands som Popol Vuh. Eric Arn gæstede Fanø Free Folk Festival med en fantastisk koncert i 2016, og vi er meget glade for, at København nu også får mulighed for at opleve ham!

Belgiske Annelies Monseré har i over tyve år skabt en på én gang minimalistisk, sfærisk og fascinerende musik – i starten overvejende orienteret omkring det instrumentale udtryk og klaveret. Gradvist har hun dog nærmet sig et mere sangorienteret udtryk, dog stadig båret af flydende strukturer, field recordings og atmosfæriske lag af lyd. Referencer som Shirley Collins, Nico, Movietone og Richard Youngs spøger i kulissen, og netop Richard Youngs har hun da også samarbejdet med for nylig, ligesom hun tidligere har samarbejdet med kunstnere som Jessica Bailiff, Rivulets m.fl. Hendes seneste album i eget navn er det fremragende “Happiness is Within Sight” fra 2018.

Om Fanø Free Folk Festival

Fanø Free Folk Festival har eksisteret siden 2010 som en årligt tilbagevendende mikrofestival, der undersøger møder mellem folkemusikkens rødder og nye eksperimenter. Festivalen finder sted i Sønderho, men præsenterer året rundt arrangementer i hele Danmark, heriblandt Free Folk Mondays på ALICE. Der er mere Fanø Free Folk på programmet, når festivalen 23/7 er vært for Summer Series-program med Księżyc. Læs mere her.

Praktisk om ALICE Summer Series

Under ALICE Summer Series-titlen præsenterer vi udendørs koncerter fra slut maj til slut august. Vi rykker baren ud i gården mellem ALICE og UNION og indbyder til godt samvær omkring den eventyrlystne musik fredag og lørdag. Vi følger naturligvis myndighedernes anvisninger i forhold til COVID-19 nøje og opdaterer løbende formatet til de gældende restriktioner. Koncertområdet bliver med en kombination af ståpladser og unumm. siddepladser. Vil du sikre dig en siddeplads, er det en god idé at komme i god tid. Der vil være bar i gården, ligesom Send Flere Krydderier de fleste weekender byder på salg af lækker mad.

OBS! Det er nødvendigt at medbringe gyldigt corona-pas til koncerterne. Vi opfordrer desuden kraftigt til at man køber billet i forsalg, da det giver os bedre mulighed for at komme i kontakt med publikum efterfølgende med henblik på stop af smittespredning.

Lørdag 24.07.2021
Dørene åbner kl: 16:00
Koncerten starter kl: 17:00
Pris: 120 DKK inkl. gebyr

Køb billet
×