Tirsdag _10.12.19120 DKK + gebyr

Experimental Electronic Music From Iran

Abstract electronic

Fire grænsesøgende acts indtager ALICE til en aften helliget Irans eksperimenterende elektroniske musikscene. Glæd dig til at opleve Rojin Sharafi, Pouya Ehsaei, 9T Antilope og Temp-Illusion.

 

De seneste år er en eksperimenterende elektronisk musikscene vokset ud af Iran, og et væld af spændende acts har udgivet på internationale labels og prydet festivalplakater rundt omkring i verden. Men selvom scenen har en fælles tilknytning hvor den er opstået, har mange kunstnere valgt at flytte ud af Iran på grund af landets politiske omstændigheder. De iranske rødder blandet med mange forskellige kulturelle indtryk, udgør således det kunstneriske grundlag og den særlige lyd for de iranske elektroniske musikere. ALICE er glade for denne aften at lægge hus til en showcase, som præsenterer fire på hver sin måde vigtige navne fra scenen.

 

Rojin Sharafi

Rojin Sharafi er en Wien-baseret iransk lydkunstner og komponist, som især har slået sine kreative folder med akustisk-, elektro-akustisk- og elektronisk musik. Med samarbejder inden for bl.a. Film- og videokunst og performance, er Sharafi fokuseret på tekstur og genrekrydsninger og eksperimenterer med elementer af noise, folk, ambient og metal. 

 

Pouya Ehsaei

Med base i London og en PhD i Musikteknologi fra University of York, har iranske Pouya Ehsaei indgået i talrige samarbejder inden for bl.a. musikensembler, dans og performance. Han sammenfletter samples af traditionel iransk musik med video og computergrafik og skaber på én gang frodige og melankolske soundscapes som man kan lade sig opsluge af.

 

9T Antiope

9T Antilope er en iransk duo bestående af Nima Aghiani og Sara Bigdeli Shamloo, som har været aktive siden 2014 og står bag en lang række udgivelser og shows rundt i Europa. Duoen kombinerer iranske akustiske instrumenter, vokaler og elektroniske flader og skaber både smukke, fyldige og kaotiske lydlandskaber.

 

Temp-Illusion

Temp-Illusion er en elektronisk eksperimenterende duo, som udgøres af Shahin Entezami og Behrang Najafi der begge har rødder i Tehran. Siden 2011 har duoen eksperimenteret med både synths og adskillige programmer, som de har skabt deres egen unikke dance-musik med. Temp-Illusion er primært kendt som et live-band, og de har spillet på TADAEX, SET Festival, Paraffin Tehran, SETXCTM og Berlins CTM festival. Deres debutplade “Autolected” (2019) udkom på Zabte Sote, som er søsterlabel til Opal Tapes.

 

Tirsdag _10.12.19
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 120 DKK + gebyr

Køb billet120 DKK