Aflyst
Tirsdag _28.04.20120 DKK + gebyr

DU KA SVØM: Kresten Osgood, Snöleoparden & Prins Nitram

Modern jazz

ALICE følger regeringens retningslinjer vedrørende Corona-virus (Covid-19). Grundet Statsministerens seneste udmelding om at holde kulturinstitutioner lukkede frem til 10. maj for at begrænse smittefare, er koncerten med DU KA SVØM: Kresten Osgood, Snöleoparden & Prins Nitram desværre aflyst. Billetter refunderes via Billetto. Info om Corona-virus og ALICE opdateres løbende her.

Musik fra år 2500! Sådan beskriver Kresten Osgood, Snöleoparden og Prins Nitram deres nye projekt DU KA SVØM, som de præsenterer på ALICE til april. Der venter en kokset og uforudsigelig aften med 120 /t ud af den fri musiks uransagelige veje.

 

Den travle og eklektiske jazztrommeslager og -percussionist Kresten Osgood har for længst cementeret sin solide betydning for dansk jazz. Han har indgået i et væld af samarbejder og spillet med adskillige internationalt berømte musikere i mange forskellige konstellationer. Derudover har han de seneste år huseret på spillestedet 5e i Kødbyen, hvor han med Mandagsklubben har været med til at præsentere et flot udvalg af nye frie og eksperimenterende aspekter inden for især jazzen. 

 

Man ved aldrig hvad næste projekt fra Kresten Osgoods hånd byder på. I DU KA SVØM krydser han musikalske klinger med Snöleoparden og Prins Nitram. Snöleoparden aka Jonas Stampe, der siden starten af 2010’erne har stået for syrede, radikale og fritænkende musikalske eksperimenter på instrumenter som blokfløjte, xylofon, guitar, tablas og diverse køkkenredskaber. Snöleoparden har desuden spillet en del med indonesiske musikere og bevæget sig inden for gamelan, og har netop under Vinterjazz 2020 spillet med Henning Frimann som support for indonesiske Raja Kirik. Prins Nitram er derimod en musiker, der har holdt sig lidt uden for den musikalske radar siden han udgav sin i den grad kritikerroste debut “Bomty Bomty” (Whiteout Music) i 2008. Prins Nitram er et enmandsband bestående af Martin Dahl og hans to kloner, og vi glæder os derfor ekstra meget til at høre ham i den nye konstellation med Osgood og Snöleoparden.

 

 DU KA SVØM beskriver Kresten Osgood, Snöleoparden og Prins Nitram selv som “overflødighedshorn-musik” med nedenstående citat, og det taler for sig selv. 

 

“Alt hvad vi ved og en blanding af krigs-musak afløst af kortere skift med dejlig varm tis i bukserne, featuring Kevin Costner (med svømmehud og geller) på en drømmedag med et fødselsdags-mærke uden diplom. En nær fortid møder døve strandløver med boom blasters, vinden løfter deres frisurer frem, mens lugten af den stille havbund vælter muskeldyrene omkuld.”

 

Genre: Musik fra år 2500

 

Besætning: 

Kresten Osgood, trommer, voc

Snöleoparden: guitar, voc

Prins Nitram: bas/guitar, voc

Tirsdag _28.04.20
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 120 DKK + gebyr

Aflyst120 DKK
Aflyst