Lørdag 19.10.2019140 DKK

Dope Saint Jude & Missy Ness (ZA/TN)

Hip-hop

Den sydafrikanske rapper, drag king og queer-aktivist Dope Saint Jude leverer hårdtslående, grunge-inspireret protest-hiphop. I selskab med DJ og producer Missy Ness sætter hun ALICE i levende svingninger til efteråret!

 

Dope Saint Jude

Den sydafrikanske rapper, producer og drag king Dope Saint Jude aka Catherine Saint Jude Pretorius er med sin bastunge, grunge-inspirerede hiphop blevet en af de vigtigste talspersoner for queer-bevægelsen i Cape Town. Saint Jude startede Sydafrikas første drag king trup i 2011 og performede som Saint Dude, inden hun et par år senere begyndte at producere og starte sin karriere som Dope Saint Jude. Og i raketfart har hun opnået international opmærksom med sin fængslende protest-hiphop. Gennem dedikerede live-shows, hjerteblod og hårdtslående tekster om køn, seksualitet og samfundets fastlåste normative strukturer, har formår hun at række ud til at bredt publikum, samtidig med at hun repræsenterer Sydafrikas marginaliserede grupper. Saint Jude har således turneret i USA, Afrika og Europa og er nu aktuel sin anden EP “Resilient” (produceret af Pete Boxsta Martin og Dantae Johnson), som med nik til 90’er-hiphop, grunge og med inspiration fra navne som Tupac, Riot Grrrl og Tracy Chapman har fået det til at slå gnister på hver en scene hun optræder. På ALICE får Dope Saint Jude selskab på scenen af DJ og producer Missy Ness.

 

Sagt om Dope Saint Jude

« Dope Saint Jude captures a moment in time: unapologetic, assertive and unique, her sound is just what 2018 needs » HUNGER

« Dope Saint Jude is the patron of south africa’s intersectional hip hop scene » VICE

« Activist and aspirant academic, Saint Jude injects her lyrics with catchy, clever wordplay that both parodies and parades positions of power .» AFROPUNK

 

Missy Ness

Tunesisk-fødte Missy Ness voksede op i det nordlige Paris’ rå kvarterer, hvor hun i en alder af kun 16 år begyndte at DJ’e. Med sit talent og sin umættelige nysgerrighed har hun siden hen rejst rundt efter ny musik til sine sets, som tager inspiration fra forskellige urbane kulturer i hele verden. Med en forkærlighed for Mahgreb og Mellemøsten byder Missy Ness på atmosfæriske og tunge forløb af bl.a. electro, drum n bass, hiphop og trip-hop. Foruden at levere sitrende atmosfæriske DJ-set både før og efter koncerten, vil Missy Ness denne aften være med Dope Saint Jude på scenen som DJ og producer.

 

Global Dance Nights er ALICEs nye klub, hvor du kan flytte dansefødderne til globalt orienteret musik. Til Global Dance Nights har vi udvalgt førsteklasses live-navne, der kan sætte gang i festen. Og der er altid DJs før og efter koncerten – og happy hour i baren den første time!

 

Lørdag 19.10.2019
Dørene åbner kl: 20:00
Koncerten starter kl: 21:00
Pris: 140 DKK inkl. gebyr

Køb billet
×