Søndag _20.10.24130 DKK + gebyr

Dasom Baek KR

Traditionelle koreanske træblæsere i moderne, foruroligende klangfarver

I hænderne på Dasom Baek skifter traditionelle koreanske træblæseinstrumenter klangfarver og fremmaner både ​​fascinerende, gribende og foruroligende stemninger, der vækker mindelser om den moderne storbys larmende ensomhed. Til efteråret har vi æren af at præsentere den anerkendte komponist, når hun giver koncert på ALICE. Med sig har hun sit nye album “Mirror City”.

I sin musik udforsker den anerkendte koreanske komponist Dasom Baek rammerne for traditionel musik med moderne klangfarver. Baek bruger forskellige loop-teknikker til at give nyt liv til traditionelle koreanske træblæseinstrumenter som daegeum, sogeum og saenghwang. Kombineret med hendes egen stemme, fremmaner instrumenterne holistiske, multisensoriske oplevelser gennem gennemtrængende loops og svimlende musikalske fraser. Dasom Baeks nutidige tilgang til de traditionelle instrumenter kan være både fascinerende, gribende, beroligende – og foruroligende. Baeks hypnotiske liveoptræden er en nærmest rituel oplevelse, der også er stærkt forankret i traditionel musik, performancekunst og avantgardekompositioner.

Ikke alene er Dasom Baek komponist og musiker. Hun har også en kandiadatgrad fra Korea National University of Arts og er igang med en PhD Seoul National University, hvor hun forsker i immerteriel kulturarv og den kraft som de gamle instrumenter kan have i moderne musik. Som solist har hun optrådt som Kumho Young Artist og spillet en koncert med KBS Gugak Orchestra.  På sit seneste album “Mirror City” udforsker Dasom Baek ideer om storbyens livgivende fælleskaber og larmende ensomhed, og det udtrykkes på helt utrolig vis, når hun bygger bro mellem tradition og fornyelse. Vi glæder os til efteråret, når vi kan præsentere den anerkendte koreanske komponist til en helt særlig koncertoplevelse på ALICE.

Søndag _20.10.24
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 130 DKK + gebyr
Køb billet130 DKK