Aflyst
Onsdag _09.12.20130 DKK + gebyr

Culture Box at Alice: Simon Littauer + Violence of the Fauve

Techno

Grundet aktuelle COVID-19 restriktioner for Hovedstadsområdet, skal kulturinstitutioner – herunder spillesteder – holde lukket frem til 3. januar. Vi ser os derfor nødsaget til at aflyse koncerten med Elevatorfører & Almune. Billetter refunderes automatisk via Billetto, og du skal således ikke foretage dig yderligere. Vi håber, at vi kan finde en ny dato for koncerten i 2021. For yderligere info om COVID-19 situationen og ALICE, henviser vi til: https://alicecph.com/corona/

Culture Box på Alice byder stolt velkommen til en verden af knapper, kabler og blinkende dioder. Simon Littauer komponerer og improviserer live techno på modulære synthesizer uden assistance fra computere, presets eller backing tracks.

Simon Littauer er producer, komponist og elektronisk musik-troldmand med base her i København. Simon spiller på modulære synthesizere og bevæger sig i grænselandet mellem techno, glitch og eksperimenterende lyde. 

Modular-systemet af synthesizere er rygraden i Simon Littauers univers af maskiner. Littauer er tilhænger af styrken ved improvisation og live-produktion uden nogen form for hjælp fra computere eller backing tracks. De unikke pulserende lydflader appelerer til både krop og sjæl og taler samtidig til fordybelse.

Simon er unik, anderledes og hastigt fremadstormende i den mytiske undergrund for elektronisk musik, og har i studiet arbejdet sammen med en lang række artister. Desuden har han optrådt live på bl.a. Roskilde Festival, Distortion Festival og Musik i Lejet – udover venues som Culture Box, Ved Siden Af, Store Vega og Pumpehuset. 

Onsdag _09.12.20
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 130 DKK + gebyr

Aflyst130 DKK
Aflyst