Få billetter
Torsdag 12.05.2022140 DKK

Chris Eckman (US) feat. Blaž Celarec & Žiga Golob (SL) + Luna Ersahin at Union

Dyster americana med exceptionel sangskrivning

Den amerikanske musiker og Glitterbeat Records-frontmand Chris Eckman gæster ALICE til maj ledsaget af de talentfulde slovenske musikere Blaž Celarec og Žiga Golob. Med sig har han sit femte soloalbum – en samling dystre americanasange tilsat ambiente guitarer, analoge synth-droner og bevægende strygere. Luna Ersahin (AySay) åbner med et soloset.

Bemærk: Koncerten foregår i Union på Nørre Allé 7. Koncerten er siddende.

Chris Eckman er bedst kendt fra Seattle-gruppen The Walkabouts, men har i løbet af sit lange musikalske virke også udgivet soloalbums og medvirket i projekter som Dirtmusic, Distance og Light & Sky. Ikke mindst er han manden bag det det vitale og globalt orienterede pladeselskab Glitterbeat Records, hvis mange fantastiske artister flittigt har frekventeret ALICE. 

Eckman, som nu har base i Slovenien, gæster ALICE til marts i triokonstellation med de dygtige musikere Blaž Celarec på trommer og Žiga Golob på kontrabas. Med sig har han sit femte soloalbum “Where the Spirit Rests” (Glitterhouse Records, 2021). Et album, som er vokset ud af en livskrise, og som samtidig er skabt midt i den globale pandemi. Det er dyster americana indrammet af ambiente guitarer, analoge synth-droner og strygere, og rundet af Eckmans bevægende vokal. Med sangenes både musikalske og lyriske reflektioner af temaer som tab, splittelse og desorientering, men også forløsning, forudser vi en smuk aften med Chris Eckman Trio til maj.

Luna Ersahin
Luna Bülow Ersahin er en multiinstrumentalist med rødder i Kurdistan, Tyrkiet og Danmark. Med missionen om at forbinde mennesker og kulturer gennem musik, som hun skriver på kurdisk, tyrkisk og dansk, smelter sprogene sammen i flydende overgange. Hendes baggrund har gjort hende til en verdensborger, da hun har brugt store dele af sit voksne liv udenfor Danmark, hvor hun har tillært sig sprog og folkemusiktraditioner. Derfor kan man ligeså vel høre hende synge på svensk og spansk på det tyrkisk/kurdiske strengeinstrument saz og fyre den af på det brasilianske percussioninstrument pandeiro. Hun er normalt forsanger i bandet AySay, som er offentliggjort til dette års Roskilde Festival, foruden den ene halvdel af duoen Luna Ersahin & Rezwan Taha.

Koncerten er præsenteret i samarbejde med Union.

Torsdag 12.05.2022
Venue: Union
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 140 DKK inkl. gebyr

Køb billet
Få billetter
×