Aflyst
Torsdag _07.05.20150 DKK + gebyr

Chouk Bwa & The Ångstromers (INT)

Voodoo ritual og electronic

Som konsekvens af den vidtfavnende situation med coronavirus/COVID-19, har Chouk Bwa & The Ångstromers desværre været nødt til at aflyse deres forårstour. Koncerten på ALICE d. 7/5 er derfor også aflyst. Vi gør hvad vi kan for at flytte arrangementer til alternative datoer og vil løbende informere om dette. Billetter refunderes via Billetto. Info om Corona-virus og ALICE opdateres løbende her.

Chouk Bwa & The Ångstromers forstærker trance-rytmer, improvisationsdans og traditionel haitiansk musik med omsluttende dub og modular synth og skaber en musik, der går direkte i kroppen. Kom og lad dig opsluge af voodoo-ritualet når gruppen spiller på ALICE til maj.

OBS: Bemærk at billetten til denne koncert samtidig giver adgang til koncert med Charlemagne Palestine, Oren Ambarchi & Eric Thielemans, som præsenteres kl 19.30 samme aften i Sankt Johannes Gården på Nørre Allé 2B. Info her.

 

I september 2016 gik det haitianske ensemble Chouk Bwa sammen med den belgiske elektroniske duo The Ångstromers og skabte et nyt projekt, hvor modular synth giver nye dimensioner til haitianske vodoo-ritualer og forstærkning til traditionelle trancedannende rytmer. Chouk Bwa & The Ångstromers udgav live-EP’en “Electric Mambo” i 2019 og udsender et nyt album i april på Bongo Joe Records. 

 

Chouk Bwa (tidligere Chouk Bwa Libète) har deres udgangspunkt i haitiansk “mizik rasin” (roots-musik), som manifesterede sig under diktaturet i Haiti i slutningen af 1970’erne, men som har dybe rødder i landets afrikanske arv. Chouk Bwa består af tre percussionister og to dansere, som kombinerer traditionelle trommerytmer og improviseret dans med call-respons-vokaler og den spirituelle messen fra haitiansk voodoo-ritual. Gruppen er anført af komponist Jean Claude “Sambaton” Dorvil og Gomez « Djopipi » Henris på vokal og percussion-instrumentet “fer”, som traditionelt har været brugt til at anslå tempoet og rytmen i musikken og fremmane ånderne. 

 

The Ångstromers består af Frédéric Alstadt og Ripit, som begge er specialiserede i liveeksperimenter med elektroniske vintage-instrumenter som mudular synths. Live kobler The Ångstromers de elektroniske instrumenter til Chouk Bwas trommer og forstærker den energiske stammemusik med elektroniske impulser og omsluttende dub.

 

Chouk Bwa & The Ångstromers har bl.a. optrådt på Siestes Electroniques (Toulouse, Frankrig), Eastern Daze (Gent, Belgien), Explore the North (Leeuwarden, Holland) og i 2019 på Trans Musicales de Rennes. Chouk Bwa spillede alene på Global i 2016, så vi glæder os til at præsentere dem til maj, når de gæster ALICE med The Ångstromers.

Torsdag _07.05.20
Dørene åbner kl: 20:00
Koncerten starter kl: 21:00
Pris: 150 DKK + gebyr

Aflyst150 DKK
Aflyst