Fredag _22.03.24100 DKK + gebyr

BUKHAR presents: 3Phaz EG + Yas Meen Selectress EG + Dj Cunt

Perkussiv bas, dekonstrueret shaabi, kærlighed og kaos

Den København-baserede platform BUKHAR præsenterer en klubaften på ALICE med 3 navne fra Cairos undergrund og den danske klubscene. Du bliver indhyllet i perkussiv bas, dekonstrueret shaabi, kærlighed og kaos, når 3phaz, Yas Meen Selectress og DJ Cunt indtager gulvet.

BUKHAR
BUKHAR er en platform med base i København, kurateret af Yasmina, Muskila og KUCHULU. Platformen opstod i 2022 gennem fester og klubnætter og for nylig gennem kuraterede samtaler. Gennem BUKHAR sigter grundlæggerne mod at dyrke synligheden af kreative personer, der ligesom dem selv ikke føler sig fuldt repræsenteret i den danske klubkultur, samtidig med at de fremmer deres egen udvikling som kuratorer på tværs af lande. BUKHAR skaber rum til at fejre grundlæggernes egne kulturer og forstærker kulturer med mennesker, der deler deres erfaringer. De introducerer og dyrker undergrundsmusikalske stilarter, som fællesskabet omkring BUKHAR lytter til, samtidig med at de introducerer undergrundsmusik til dem, der er nye på området.

3phaz
3Phaz er en musiker baseret i Cairo, besat af bas, forvrængning og dekonstruktion af shaabi-æstetikken. Hans arbejde fokuserer på at forstærke den rå energi i shaabi og tage den et skridt videre. Forestil dig den slags rå energi du bliver bombarderet med på gaderne i Cairo, når motorcykler og rickshaws suser forbi og spiller høj shaabi gennem deres ødelagte højttalere.

Yas Meen Selectress
Yas Meen Selectress er en egyptisk Cairo-baseret multigenre-DJ, som skaber rytmiske kluboplevelser med en blanding af perkussiv bas og sprudlende kulturelle nuancer. Med inspiration fra sin egyptiske opvækst og et årti i New York, byder hun med sit set på en frisk blanding af mellemøstlig elektronisk musik og rytmisk basmusik, påvirket af den amerikanske storbys diasporiske klubscene.

Dj Cunt
Dj Cunt er en København-baseret producer og kunstner. Deres DJ-set synes at være en uendelig non-binær smeltedigel af genrer, med en dyb lidenskab for og solide rødder i undergrundsmusikken. I deres egne kompositioner og samarbejder skaber de verdener, der inviterer til historier med fokus på ubegrænset kaos, kærlighed og smerte.

ALICE på Stairway
Mens vores koncertsal på Nørre Allé 7 renoveres, genhuses ALICE midlertidigt på Stairway i Vanløse.

 

Fredag _22.03.24
Venue: Stairway
Dørene åbner kl: 20:00
Koncerten starter kl: 21:00
Pris: 100 DKK + gebyr
Køb billet100 DKK