Onsdag _14.10.20120 DKK + gebyr

Boujeloud + Birthgiving Toad

No wave og avant-jazz

Power-jazz, no wave, fuzz og prog. Spænd styrthjelmen til en aften med Boujeloud og Birthgiving Toad!

OBS! ALICE følger myndighedernes retningslinjer vedr. COVID-19 nøje. Alle koncerter i august/september/oktober afholdes derfor med siddepladser og et stærkt begrænset antal billetter. Læs mere om vores COVID-19 tiltag her.

Endelig er der nyt fra Boujeloud – en dansk supergruppe, hvis medlemmer på frygtløs vis blander free jazz, dansable beats, krøllede guitarfigurer og globale inspirationer. Bandets album “Candy Prince” fra 2016 modtog en DMA Jazz og har i det hele taget høstet begejstrede anmelderroser. Bl.a. skrev Information: “Både rablende, kinky, morsom, opkvikkende og udmattende. En ordentlig krasser.”

Bandets koncerter er også berygtede for en vild energi og en uforudsigelig charme. Og nu er de endelig klar med nyt materiale, som luftes denne aften på ALICE.

Aftenen byder også på det eklektiske og proggede bæst Birthgiving Toad – aka guitarist/multiinstrumentalist Lasse Bækby Buch. Musikken trækker både på math rock, jazz, funk og progressiv pop. Med andre ord, noget af en slingretur, og med garanti både underholdende og vildt. Til koncerten på ALICE har Lasse Bækby Buch samlet et helt band til at løfte det spraglede udtryk.

Onsdag _14.10.20
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 120 DKK + gebyr

Køb billet120 DKK