Aflyst
Fredag 13.03.2020150 DKK

BLEEDER + Rocky Top ekstrakoncert

Experimental rock og kraut

I lyset af Statsministerens seneste udmelding omkring Corona-virus (Covid-19) og anbefaling om at holde kulturinstitutioner lukkede i forsøg på at begrænse smittefare, har ALICE fra dags dato og til og med 31. marts valgt at holde lukket, hvilket betyder at alle arrangementer i denne periode aflyses. Koncerten med Bleeder 13. marts kan derfor ikke gennemføres nu, men flyttes til senere på året. Vi melder en ny dato ud snarest. Billetterne til den udsolgte koncert kan bruges til den nye dato. Mere info om Corona-virus og ALICE her.

I kølvandet på Eschos udgivelse af de to soundtracks til kultfilmene Pusher II og III, dukker BLEEDER op til overfladen i 2020 og markerer 25 år. Anført af den ikoniske guitarist Peter Peter, indtager den 10 personer store gruppe ALICE med en koncert, der bliver deres første regulære klubshow siden 2005. OBS! Koncerten 7. marts blev udsolgt på en time. På grund af stor efterspørgsel har vi nu sat ekstrakoncert op fredag d. 13. marts. Rocky Top varmer op.

Peter Peter aka Peter Schneidermann havde været guitarist i det ikoniske danske postpunk-band Sort Sol i næsten 20 år, da han på toppen af bandets buldrende karriere i 1995 droppede rampelyset for at gå under radaren. Siden har han stået i spidsen for det kraut-punkede band The Bleeder Group (senere BLEEDER), der som en levende organisme med årene har været i konstant bevægelse og taget udformning i forskellige genrer og konstellationer, og som endda også ind imellem har været gået i opløsning. Ikke desto mindre står BLEEDER bag en lang række udgivelser, og Peter Peter er blandt andet notorisk kendt for at have lagt musik til Nicolas Winding Refns kultfilm Pusher I, II og III. Og de sidste to soundtracks valgte det pladeselskabet Escho at udgive på vinyl for første gang nogensinde i oktober 2019.

I 2020 kan BLEEDER fejre 25-års jubilæum, men den slags hævder bandet selv at de ikke går så meget op i. Til gengæld gav det musikerne blod på tanden, da de forud for Pusher-udgivelserne fandt sammen for at øve op til en enkelt optræden i pladebutikken Soundstation på Gl. Kongevej i København. Efter den massive tilslutning af publikum til koncerten og tiltagende forespørgsler, besluttede BLEEDER at spille en række eksklusive koncerter i 2020.

Det vil være bandets første regulære klubshows siden 2005, og repertoiret vil være numre fra de to albums, Psycho Power (1997) og Sunrise (2004), men naturligvis også nye og ukendte ting, hvor bandets tre guitarister kan spille op til- og mod hinanden oven på en betontung bund af to bassister og to trommeslagere. Det er hårdt og uforsonligt, men det er også melodier, som Peter Peter er kendt for at kunne skrive dem. Og så er der plads til både soloridt og kollektive musikalske ekskursioner, som kan gå i retning af prog, kraut, glam, Detroit-1970. Eller den modsatte vej.

Vi er ovenud glade for at kunne præsentere BLEEDER, når de spiller en af deres eksklusive koncerter på ALICE til marts.

Line-up:

Peter Peter (guitar, vocal)

Marie Eline Hansen (vocal)

Bjørn Banke (guitar)

Mads Saaby (guitar)

Kaspar Luke (bas)

Morten Chrone (bas)

Povl Kristian (keys)

Peter Kyed (synth)

Mads Folmer Richter (trommer)

Rune Thøgersen (percussion)

 

Rocky Top

To doggs fra den sydstats-ghettoen udstiller deres hjerter for det offentlige. To brødre fra det høje grønne dirigerer deres indmad åbent mod civilisationen. To unge kunstnere fra Copenhagen Tennessee præsenterer deres trang, apati og agoni til almenheden. Rocky Top er Jakob Emil og Adam Kjær.

Fredag 13.03.2020
Dørene åbner kl: 20:00
Koncerten starter kl: 21:00
Pris: 150 DKK inkl. gebyr

Aflyst
Aflyst
×