Aflyst
Fredag _18.12.2050 DKK + gebyr

Bjergtaget + Kaisin

Folk, singer/songwriter og classical

Kære publikum,

Grundet aktuelle COVID-19 restriktioner for Hovedstadsområdet, skal kulturinstitutioner – herunder spillesteder – holde lukket frem til 3. januar. Vi ser os derfor nødsaget til at aflyse koncerten med Bjergtaget og Kaisin. Billetter refunderes automatisk via Billetto, og du skal således ikke foretage dig yderligere. Vi håber, at vi kan finde en ny dato for koncerten i 2021.

For yderligere info om COVID-19 situationen og ALICE, henviser vi til: https://alicecph.com/corona/

 

ALICE lægger atter hus til AuditionDays, hvor der bydes på spirende talenter fra dansk roots og world. Denne aften kan du opleve Kaisin og Bjergtaget.

Kaisin er et verdensmusik-orkester, der udfordrer grænserne mellem den improvisatoriske og frie tilgang, fra f.eks. jazz og folkemusik, og den gennemkomponerede klassiske musik. Melodierne er essentielle og danner fundament for musikkens udfoldelse. Den utraditionelle kombination af sang, el-bas og strygekvartet, giver musikken sin helt egen klang og drager lytteren ind i Kaisins musikalske univers.

Bag musikken står makkerparret Ida Marie Jessen, sangerinde, og Benjamin Møller Kirketerp, el-bassist. Tilsammen skaber de nye muligheder og musikalske fortællinger.

Bag navnet Bjergtaget står Stephan C. Krabsen – en sangskriver, som trækker på ånden fra flower power-generationen og forbilleder som Bob Dylan, Sebastian og Simon & Garfunkel, men hvis musik også er formet af hans egen personlige dannelsesrejse fra Balkan til Sydamerika og på gåture i Utterslev Mose. Efter et samarbejde med Andreas Lassithiotakis (Den Fjerde Væg) om en EP i 2012, udkom Bjergtagets anmelderroste debutalbum i 2016. I starten af 2021 udkommer så endelige opfølgeren, og inden da giver Bjergtaget altså koncert på ALICE.

Koncerterne er en del af AuditionDays 2020, der arrangeres af ORA – Organisationen af Rytmiske Amatørmusikere og Tempi, og som er støttet af Statens Kunstfond.

Fredag _18.12.20
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 50 DKK + gebyr

Aflyst50 DKK
Aflyst