fbpx
Udsolgt
Lørdag 22.05.202130 DKK

Bananskolen: Narc Beacon 20 års jubilæum at Støberiet

Experimental electronic og avantgarde

Over fire aftener i 2021 markerer Bananskolen, Ski-pp og ALICE 20 års jubilæum for Goodiepals banebrydende Narc Beacon-udgivelse. Goodiepal vil selv være vært for aftenerne, der gennem røverhistorier og musikalsk research afdækker forskellige aspekter af et af dansk musikhistories mest forunderlige værker. Entré – 30 kr. pr aften og stærkt begrænset plads!

OBS: Koncerten foregår i Støberiet. Unumm. Siddepladser (OBS! Corona-pas skal fremvises ved indgang)

Goodiepals værk “Narc Beacon” er en dybt original udgivelse på dansk grund og hyldes ofte som en af de vigtigste danske udgivelser inden for eksperimenterende og elektronisk musik. Albummet udkom første gang i 2001 og kan således fejre 20 års jubilæum i år. Det markeres i stor stil, når Goodiepal er vært for fire særlige aftener præsenteret i samarbejde mellem Bananskolen, Ski-pp og ALICE. Hver aften har sin vinkel på det banebrydende værk, og der sættes et stærkt begrænset antal billetter i salg til hver aften. Billetpris: 30 kroner!

Første aften finder sted på Støberiet på Blågårds Plads. Om programmet for aftenen fortæller Goodiepal:

Carl Bergstrøm Nielsen skal klippes ved Nynne og Fanny med deres tro væbner Dalin. Værket optræder første gang på en en Goodiebag eller Deamonbag 7” fra 1997 udvidet på V/VM Test Records i Manchester. Pladen blev en moderat undergrundshit og fik topanmeldelser, seks stjerner, i NME.

Icon dubben, der går over i en opførelse af den ukendte, men legendariske John Bæks værk Antoher Moutin, for det var i selvsamme John Bæks studie i Falstersgade i Aarhus at Goodiepal indspillede dette nummer med Klaus Trane fra Lars Lilholt band, da Lars havde lukket gruppen ned for at starte Daltons. Så mange år er det siden! Ak som som tiden går. Men nu er det John Bæks tid. Han er inviteret, hvis han læser det.

Efter dette springer vi til en skæring, der på pladen hed Krash Låt, der vel egentlig er et stykke svensk folkemusik originalt fremført af Goodiepals violinlærer Lars Slengerich (mon han også kommer? Han er inviteret). Vi oplever den spændende og ukendte forvrængningsteknik fra Khrash Låt’en ved hjælp af den mystiske Hanna Stavads stemme.

Til sidst eller eventuelt først kommer muligvis den legendariske danske DJ Quickstep, der sammen med Mikkel Voks var ekstreme influensers for den nye musik fra Narc Beacons tid.

Disse aftener er lange for Goodiepal snakker jo meget. Så er De advaret!

Jubilæumsfejringen af Narc Beacon finder sted på følgende datoer: 22/5, 19/6, 17/7, 5/9. Nærmere info om billetsalg, location og program for de kommende aftener offentliggøres løbende – men sæt allerede nu kryds i kalenderen!

Lørdag 22.05.2021
Dørene åbner kl: 17:00
Koncerten starter kl: 17:00
Pris: 30 DKK inkl. gebyr

Udsolgt
Udsolgt
×