Aflyst
Lørdag 19.12.202050 DKK

Balsal + Bahima

Folk og alternative folk

Grundet aktuelle COVID-19 restriktioner for Hovedstadsområdet, skal kulturinstitutioner – herunder spillesteder – holde lukket frem til 3. januar. Vi ser os derfor nødsaget til at aflyse koncerten med Balsal og Bahima. Billetter refunderes automatisk via Billetto, og du skal således ikke foretage dig yderligere. Vi håber, at vi kan finde en ny dato for koncerten i 2021. For yderligere info om COVID-19 situationen og ALICE, henviser vi til: https://alicecph.com/corona/

ALICE lægger atter hus til AuditionDays, hvor der bydes på spirende talenter fra dansk roots og world. Denne aften kan du opleve Balsal og Bahima.

Balsal byder på moderne danske viser skrevet med kærlighed til den særlige lykke, der opstår midt i hverdagslivets monotoni. Genren kalder de for karnevalesk pop-folk. Fra et sted, hvor feel-good møder en træt harmonika, synger Balsal både om det store liv og den lille splint i hjertet. Her bærer de følelserne uden på tøjet og danser tæt til tonerne af livets melankoli.

På scenen leverer Balsal en intim og stemningsfyldt oplevelse. Her er der nærvær og gode historier tilsat en håndfuld lun humor. Man kan næsten forestille sig at sidde i en svensk skovhytte med ild i pejsen og en dampende kop kaffe i hænderne, mens man lader tankerne drage på langfart. Balsal tiltrækker et engageret og indlevende publikum, der begejstres over bandets spillelyst, sammenhold – og ikke mindst den store samling af skramlede og finurlige instrumenter. Bandet har spillet koncerter i hele landet og efterlader hver gang et både berørt og opløftet publikum.

Balsal er Anna Louise, Sabina, Jacob og Jeppe. De fire jysk/fynsk/københavnske sangere leger med harmonierne og bytter gladeligt rundt på både instrumenter og pladsen som forsanger.

Det unge band Bahima, der for nyligt også kunne opleves på Free Folk Mondays på ALICE, er et frisk pust på den danske scene for roots og global musik – og et band, hvor vestlige og østlige musikalske elementer mødes. Med skæve taktarter, orientalske skalaer og gribende melodier skabes et atmosfærisk univers, som løftes af et personligt og lyrisk udtryk med danske tekster.

Bahima startede som duo, funderet på det originale møde mellem Gabriel Svasthas indiske tablas og Barbara Mathiesens vokal, klaver og guitar. Men på det seneste er Bahima udvidet til et rigere og mere orkestreret udtryk, hvor David Slusarskis båndløse bas og Amalie Askjær Staunæs’ cello føjer nye nuancer til det særegne musikalske landskab, som Bahima bevæger sig i.

Koncerterne er en del af AuditionDays 2020, der arrangeres af ORA – Organisationen af Rytmiske Amatørmusikere og Tempi, og som er støttet af Statens Kunstfond.

Lørdag 19.12.2020
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 50 DKK inkl. gebyr

Aflyst
Aflyst
×