Få billetter
Søndag _08.11.2080 DKK + gebyr

Nordjyske Gongbad + Johanna Sulkunen Sonority

Ambient og experimental electronic

Med Autumn Ambient inviterer ALICE på en række matinékoncerter i november. Over fire søndage præsenterer vi et eklektisk program af herboende artister, som med hver deres instrumentale eller elektroniske tilgang til ambientmusikken spænder fra salige soundscapes og fragmenterede field recordings til ren noise og hårde synthesizerklange. Vi er stolte af at åbne serien med Nordjyske Gongbads tunge og altomsluttende feedback-klange og Johanna Sulkunens vokalbaserede, elektroniske soloprojekt.

 

Nordjyske Gongbad

Med udgangspunkt i gong-klang, en mixerpult, rolige hænder, tunede ører, friske effekter og mondænt nordjysk tålmod skaber Martin Pale og Simon Mariegaard tunge og altomsluttende feedback-bade, i et møde mellem new age og now age. Martin Pale har siden sin debut i 2008 været en underspillet skygge på den danske noise- og eksperimentalscene, de seneste mange år med særlig interesse for det transcendentale og repetitive. Dette giver sig til udtryk på op mod ti udgivelser i eget navn, men også som orkesterleder for tranceorkestret Heathe. I Nordjyske Gongbad er Martin bevæbnet med køller og gonger. Simon Mariegaard er bedst kendt som den storflabende trommeslager fra duoen Kogekunst, hvor legesyg pop, savende punkrock og dadaisme synger i flækket harmoni. Sideløbende er han både en erfaren backingmusiker og producer. Foruden sine kogekunstede udskejelser har Mariegaard de seneste år optrådt i forskellige roller indenfor den frie improvisation og klangmusikken. I Nordjyske Gongbad er Simon bevæbnet med mixer og mikrofoner.

 

Johanna Sulkunen Sonority

Johanna Elina Sulkunen er en prisbelønnet finsk komponist, vokalist og improvisatør, som har haft base i København siden 2009, hvor hun også startede sit arbejde med den anerkendte vokalgruppe IKI. I sin genrenedbrydende tilgang til musikken bygger Sulkunen sit eget ambiente univers op omkring bl.a. eksperimenterende jazz, improvisation og elektronisk musik. Johanna Sulkunen Sonority er et nyt vokalbåret elektronisk soloprojekt, hvor hun bruger stemmen som instrument, undersøger dens mangefarvede teksturer og manipulerer den elektronisk i møder med bl.a. field recordings fra japanske Buddha-templer. Sulkunens soloalbum “Koan” udkom på danske ILK i 2018. 

Søndag _08.11.20
Dørene åbner kl: 15:00
Koncerten starter kl: 16:00
Pris: 80 DKK + gebyr

Køb billet80 DKK
Få billetter