Udsolgt
Fredag 16.07.2021120 DKK

Another Life Festival

Foreningen Another Life inviterer i samarbejde med spillestedet ALICE til endagsfestival under Summer Series. Her præsenteres et bredt udvalg af Another Lifes yndlingsartister med både oplæsning, koncerter og DJ’s.

Koncerten er en del af ALICE Summer Series’ Copenhagen Jazz Festival-program og foregår i gården mellem ALICE og UNION – læs mere her.

Sommeren er over os, og det samme er ALICE Summer Series – vores stemningsfulde udendørskoncerter, der finder sted i den hyggelige gård mellem ALICE og UNION. Her byder vi fredage og lørdage fra slut maj til slut august på levende musik af høj kvalitet tilsat sommerlig stemning og læskende drinks.

Denne dag byder vi på et heldagsarrangement, hvor Another Life byder på festival med oplæsning, koncerter og dj-sæt med en række af deres yndlingskunstnere. Oplev:

Anna Rieder (oplæsning)
Deniz Kiy (oplæsning)
Eva Tind & Ryong (oplæsning og koncert)
Ghazal (koncert)
Malika Mahmoud (dj)
Reveal Party (solokoncert)
Xenia Xamanek (koncert)

Om Another Life
Formålet med foreningen Another Life er at skabe en platform der fremmer og understøtter repræsentation af minoriserede personer i den danske musikbranche. Foreningen Another Life har fokus på at intersektionel ligestilling øges og at diskriminerende adfærd italesættes og mindskes på et strukturelt plan.

Praktisk om ALICE Summer Series
Under ALICE Summer Series-titlen præsenterer vi udendørs koncerter fra slut maj til slut august. Vi rykker baren ud i gården mellem ALICE og UNION og indbyder til godt samvær omkring den eventyrlystne musik fredag og lørdag. Vi følger naturligvis myndighedernes anvisninger i forhold til COVID-19 nøje og opdaterer løbende formatet til de gældende restriktioner. Koncertområdet bliver med en kombination af ståpladser og unumm. siddepladser. Vil du sikre dig en siddeplads, er det en god idé at komme i god tid. Der vil være bar i gården, ligesom Send Flere Krydderier de fleste weekender byder på salg af lækker mad.

OBS! Det er nødvendigt at medbringe gyldigt corona-pas til koncerterne. Vi opfordrer desuden kraftigt til at man køber billet i forsalg, da det giver os bedre mulighed for at komme i kontakt med publikum efterfølgende med henblik på stop af smittespredning.

 

Fredag 16.07.2021
Dørene åbner kl: 14:00
Koncerten starter kl: 14:00
Pris: 120 DKK inkl. gebyr

Udsolgt
Udsolgt
×