fbpx

12.05.2020

Black Metal

Afsky Releasekoncert

Tirsdag d. 12. maj
Dørene åbner kl: 20:00
Koncerten starter kl: 21:00
Pris: 75 DKK inkl. gebyr
Facebook
Koncerten er afholdt

Som konsekvens af den vidtfavnende situation med coronavirus/COVID-19, har Afsky desværre været nødt til at aflyse deres koncert på ALICE. Billetter refunderes via Billetto. Info om Corona-virus og ALICE opdateres løbende her.

Et af Danmarks mest spændende og brutale black metal-bekendtskaber Afsky holder releasekoncert for albummet “Ofte jeg drømmer mig død”.

Den 12. Maj byder Afsky og ALICE velkommen til premieren på Afskys andet fuldlængde album, “Ofte jeg drømmer mig død”!

“Ofte jeg drømmer mig død”, er et værk, der kredser omkring dansk lyrik og gamle poeter og også skal ses som en hyldest dertil. Musikken er skrevet af Ole Luk til digte af bl.a. Jeppe Aakjær, H.C. Andersen og Emil Aarestrup. På selve aftenen, vil Afsky spille hele “Ofte jeg drømmer mig død” i en specielt arrangeret live-udgave.

Afsky, der blev dannet som et sideprojekt for Ole Luk fra det ligeledes fremragende danske black metal-back Solbrud, høstede store roser for albummet “Sorg” og for deres efterfølgende koncerter, der forbinder black metal-genrens mest beskidte og melankolske sider. Så er man til sort metal, er der al mulig grund til at indfinde sig, når det album fejres og præsenteres live.