Saturday _15.04.23150 DKK + fee

Solo Salon: Jakob Kullberg + Jomi + Astrid Grarup Elbo + Kresten Osgood & Jacob Anderskov – kurateret af Stefan Pasborg

Filter-free and intimate solo format spotlights the best of the city's art scene

Intimitet, kunst og kolde øl! Solo Salon kurateret af Stefan Pasborg (musiker, kurator og idémager) er gået sin sejrsgang som en enestående arrangementsrække, hvor vi får mulighed for at komme så tæt på kunsten, at vi kan mærke dens åndedrag. Hver salon rummer et stærkt line-up med kunstnere fra det levende og kreative københavnske ballet-, skuespil- og musikmiljø. Efter flere udsolgte og fantastiske aftener de to sidste år på andre locations, fortsætter Stefan Pasborg sine Solo Saloner på ALICE i hele 2023.

Solo Salon er skabt ud fra ønsket om at lave en aften med fokus på sublime og inderlige kunstnere helt uden filter i et soloformat med korte performances på cirka 25 minutter. ALICE Solo Salon på ALICE sættes i søen med tre håndplukkede og stærke performere helt alene på en intim scene, tæt på publikum. Denne gang Jakob Kullberg (cello/vokal), Jomi (vokal) og Astrid Grarup Elbo (kongelig balletdanser).

Som kontrast til tre intime soloperformances, afsluttes aftenen af en improviseret koncert bestående af den legendariske lyd af Hammond B3 orgel og trommer. En lyd, som i årtier har været forbundet med funk, jazz, sved, fest og dans. 

Ved hver Solo Salon mødes en ny duo-sammensætning af nogle af de bedste danske musikere og leverer deres bud på netop denne lyd og med udgangspunkt i improvisation, mens der er skønne drinks i baren – det er der i øvrigt hele aftenen. Denne aften mødes Kresten Osgood (trommer) og Jacob Anderskov (organ B)

 

Aftenens spilleplan:

Solo:

Jakob Kullberg (cello/vokal)

Jomi (vokal)

Astrid Grarup Elbo (kgl balletdanser)

 

Duo:

Kresten Osgood (trommer)

Jacob Anderskov (organ B3)

 

Saturday _15.04.23
Venue: Stairway
Doors at: 19:30
Concert at: 20:30
Price: 150 DKK + fee

Buy ticket150 DKK