fbpx

OPEN CALL: ALICE SØGER NYE VÆRKER

ALICE leder efter alternative måder at få musikken og kunsten til udvikle sig på i en tid, hvor vores spillested er deprimerende publikumsløst. Det er af vital interesse for os at hjælpe med at understøtte kreative miljøer, også i denne svære tid.

Derfor lancerer vi nu et open call for nye værker.

Vi ønsker at støtte kreativitet, kunstneriske visioner og nye ideer, der i én eller anden udstrækning har berøring til ALICEs virke som venue for eventyrlysten musik og kunst. Derudover søger vi så åbent som muligt, og ønsker ikke at sætte begrænsninger for hvad disse værker kan eller skal være, deres emnefelter, fysiske format eller varighed. Værkerne skal, når den slags igen er muligt, rumme et element af opførelse, og vi opfordrer til at man tænker over kreative måder at dokumentere værket på – men derudover håber vi at man går aldeles frit til opgaven.

Med andre ord: Slutproduktet kan sagtens være en koncert – men det kan lige så vel være en anden form for performance, eller det kan være noget helt tredje. Det kan foregå på ALICE, men man kan også tænke i alternative lokationer. Hvis idéerne er gode, er vi interesserede.

ALICE er et københavnsk spillested for eventyrlystne lyttere, med lige dele interesse i eksperimenterende og traditionelle udtryksformer. ALICE vil udforske nye måde at bidrage til en global diskussion af musik og kunst, gennem direkte deltagelse og medskabelse.

Vi går ud fra at mange af forslagene vil være på linie med og forholde sig til vores interessefelt og værdier, men hvis ikke, kan man absolut stadig søge.

Vi tilbyder

  • 26.000 DKK til at dække honorar til skaber(e) og deltagende, transport, opøvning mm.
  • En fælles udviklingsproces fra idé til endelig opførsel
  • Produktion og formidling i forbindelse med udvikling, færdiggørelse og opførsel af værkerne
  • Adgang til og fri brug af fuld backline, inklusive kvadrofonisk PA på ALICE
  • Professionelt personale der tilsvarer opførslens specifikke krav

Ansøgning

Ansøg via formularen i bunden af denne side.

Værkerne skal være færdige og opført senest ved udgangen af februar 2022. Inkludér venligst en tidslinie for projektet i beskrivelsen.

DEADLINE: Søndag 21. marts, kl. 23.59, 2021
KONTAKT: andreas@alicecph.com

Alt det bedste

ALICE

×