Vinterjazz 2021 på ALICE

Den landsdækkende Vinterjazz-festival vender tilbage i februar 2021, og som altid deltager ALICE med et stærkt program.

Her kan man bl.a. glæde sig til to intimkoncerter med det vidtfavnende og fantastiske orkester Afenginn, der plejer at høste superlativer for deres koncerter. Også den herboende skotske musiker Clarissa Conelly, der er aktuel med albummet “The Voyager”, gæster ALICE med to koncerter, som allerede nu er udsolgte.

I grænselandet mellem jazz, avantgarde og kompositionsmusik venter der store oplevelser med Selvhenter i trio-format og med Anders Lauge Meldgaard (År & Dag), som optræder med værket “12 instrumenter til Henning”. Oplev også den brasilianske sangskat i møde med nyskabende stemmeeksperimenter og rå improvisation i hænderne på Marcela Lucatelli (billedet) og et tophold af nysgerrige danske musikere med Anders Vestergaard (trommer), Rasmus Kjær Larsen (tangenter) og Lars Bech Pilgaard (guitar).

I det mere afdæmpede hjørne byder vi på søndagsmatiné med sprød nordisk roots, jazzede improvisationer og ukulele-meditationer fra Tobias Elof og Jonathan Bremer.

Under Vinterjazz rykker vi også ud af huset og præsenterer to spændende nordiske takes på moderne folkemusik og sakrale klange i Brorsons Kirkes smukke rum. Glæd dig til den svenske ener Sara Parkman. Festivalen rundes af i Brorsons Kirke med norske Nils Økland Band, der gav en sublim koncert i netop Brorsons Kirke i 2018.

Billetsalget til Vinterjazz 2021 er i fuld gang, og vi præsenterer flere stærke navne i starten af det nye år. Læs mere om festivalen her.

Lyt også til vores Vinterjazz 2021 playlist – så du kan finde dine favoritter.

 

  • Der var ingen arrangementer der passede til søgningen