Global Dance Nights på ALICE

Tag danseskoene på, når ALICE byder til fest i efteråret med Global Dance Nights – en ny koncertrække, hvor du kan flytte dansefødderne til globalt orienteret musik. Som altid på ALICE har vi fokus på kunstnere, der kan levere live-musik af høj kunstnerisk kvalitet, og der er både plads til legender og nye cutting edge navne. Men til vores Global Dance Nights, der typisk finder sted torsdag-lørdag, sætter vi i særlig grad fokus på navne, der virkelig formår at levere en fest. For at skabe rammerne for en solid festaften, er der hver gang happy hour i baren den første time, og særligt udvalgte DJs holder festen kørende efter koncerten.

Til efteråret kan du glæde dig til ekstravagant highlife-fest fra Ghana med ingen ringere end ‘The Golden Voice of Africa’, Pat Thomas (billedet) og hans skamroste Kwashibu Area Band. Santrofi, der også tæller medlemmer fra Kwashibu Area Band, fører highlife-arven ind i en ny tid og optræder også i oktober.

Du kan også glæde dig til det multikulturelle engelske kollektiv Nubiyan Twist med deres urbane og dansable blanding af soul, afrobeat, hiphop, jazz mm. Du kan opleve hårdtslående queer hiphop fra Sydafrika med Dope Saint Jude. Og du kan komme på en svimlende afrofuturistisk rejse med den colombianske elektroniske duo MITÚ, der beskriver deres egen musik som “psychedelic techno from the jungle”.

Flere navne tilføjes. Gå på opdagelse nedenfor – eller i vores Global Dance Night playlist lige her.

  • Der var ingen arrangementer der passede til søgningen