Torsdag _29.03.1880 DKK + gebyr

Yes Deer / Peach / Yngel

3xrelease

3 x release på ALICE med 3 af den københavnske undergrunds mest insisterende navne. Fra free jazz og minimalistisk avantgarde til politiske manifestationer.

 

Yes Deer

Yes Deer spiller ekspressiv og tordnende free jazz. Det er lyden af ekstase og fysisk momentum. Trioens musik udspringer af fri improvisation, men har udviklet sig mere i retning af et kollektivt ritual; til det som de selv beskriver som “en ceremoni for kaosforherligelse.”

 

På ALICE fejrer Yes Deer udgivelsen af deres tredje album “GLOSS” – en hårdtslående manifestation af trioens stærke udtryk.I 2014 udgav de deres debut album, The Talk of Tennis, på det franske pladeselskab Gaffer Records, som blev efterfulgt af “Get Your Glitter Jacket” fra 2016. Det nye album “GLOSS” er udgivet i et samarbejde mellem de københavnske labels Insula Music og Abstract Tits og franske BeCoq Records.

 

PEACH

Aftens anden release er Peachs “Preach”, tredje og sidste del af en trilogi, der også tæller “Beach” “Bleach”. Peach er et politisk projekt af Peter Petra Skibsted – om kønskategorier, der fastlåser følelseslivet; om et samfund, der ignorerer egne problemer; om hvordan man nemt kan falde udenfor de etablerede sociale fællesskaber.

 

Hvor første udgivelse handlede om den vestlige verden set fra et personligt perspektiv, og anden del Bleach​ ​om konformiteten i den vestlige verden og de fundamentale problemer, vi har, handler tredje del “Preach” om det formynderiske samfund vi i Danmark og vesten er en del af, og alle de stemmer omkring os, der fortæller os hvordan vi skal leve vores liv.

 

Yngel

Yngel udgiver denne aften pladen “Indonesia”, som er en samlinger af samarbejder med bands og musikere fra den eksperimenterende musikscene i det østlige Java. Yngel udgiver denne aften pladen “Indonesia”, som er en samling af samarbejder med bands og musikere fra den eksperimenterende musikscene i det centrale Java. Albummet blev indspillet i slutningen af 2016 i Yogyakarta, Semarang og Solo med 14 lokale indonesiske musikere.

 

Yngel er en guitarduo, hvor Taus Bregnhøj-Olesen og Emil Palme sammen afsøger grænserne for guitarens klanglige anvendelse. Med præparationer, udvidet teknikker og alternative spillemetoder udfordrer Yngel den gængse opfattelse af guitaren. De bruger simple værktøjer som sten og metalobjekter til at udforske og sammenflette forskellige tilgange til guitaren og dens lyd, kompositorisk såvel som improvisatorisk. De henter lige meget inspiration fra free jazz og punk som fra klassisk musik og folklore.

 

Dørene åbner: kl. 19:00

Koncerten starter: kl. 20:00

Pris: 80 dkk inkl. gebyr

 

Torsdag _29.03.18
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 80 DKK + gebyr

Køb billet80 DKK