fbpx
Udsolgt
Onsdag 18.11.202075 DKK

Wonderwhy Label Night: Poptones + eve // RUST Sleeps Around

Experimental pop og ambient

Over fire aftener på ALICE i efteråret, præsenterer Nørrebro-spillestedet Rust en række yngre navne fra den danske popscene. Denne aften mødes hårde guitar riffs og lange ambient-stykker hos Poptones, mens sangerinden Eve byder os indenfor i et følsomt og drømmende melodisk univers.

 

Poptones

Man kan vælge at kalde Poptones for et broderskab. De følger hinandens kreative impulser, og ingen idé bliver forkastet uden først at blive gennemgået og tømt for inspiration, der åbner døre til nye retninger i sangskrivningen. Denne iterative proces skaber en verden, hvor skridtet fra intenst nærvær til et endeløst univers bliver taget uden at se sig tilbage. I denne proces er lytteren bundet til en oplevelse, der nedbryder den uoriginale antagelse af, at der eksisterer en mur mellem tanken og musikken. Idé og musik er for Poptones det samme, og trioen tager alt lige fra hårde guitar riffs til lange ambient-stykker i brug for at åbne deres univers op for lytteren.

 

Eve

Bag eve står den 23-årige sangerinde og sangskriver Astrid. I et følsomt og drømmende melodisk univers folder hendes sange om menneskelige relationer, tab og kærlighed sig ud. eve rummer skrøbelighed og styrke, glæde og melankoli i en musikalsk ramme, der bedst kan beskrives som elektro-akustisk indie-pop. Musikken tager udgangspunkt i hændelser og følelser fra Astrids eget liv, med et ønske om at, dem som lytter til det, kan mærke det på en anden måde, end hvis det var fiktive fortællinger. Missionen er, at ærligheden kan mærkes og måske vække noget til live. For Astrid har musikken fungeret som en slags selvterapeutisk proces, og hun har brugt den til at komme igennem svære perioder i sit liv.

Onsdag 18.11.2020
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 75 DKK inkl. gebyr

Udsolgt
Udsolgt
×