fbpx
Torsdag 31.05.2018

Wetware + Hiro Kone + Puce Mary + John T. Gast x MC Boli

Noise, industrial og experimental

I samarbejde med Posh Isolation, Percy Records og Puce Mary, præsenterer Alice en aften med fire af tidens stærkeste noise- og industrial-navne.

 

Puce Mary

 

Puce Mary, aka Frederikke Hoffmeyer, har med rødder i miljøet omkring den københavnske Mayhem-scene markeret sig som en af undergrundens vigtigste videreførere af industrial og noise. Med solide udgivelser på labels som Posh Isolation, iDEAL recordings og Ascetic House, har Hoffmeyers massive lydlandskaber og straight forward industrial for længst givet international genklang. Puce Mary har tidligere imponeret med sin dramatiske og følsomme performance på Jazzhouse, og det er en ære at kunne invitere hende tilbage på Alice.

 

 

Wetware (US)

 

New York-duoen Wetware tager dig med på en mørk tur i et industrielt drømmeland, når de leverer en hårdtslående og eksplosiv liveoplevelse i deres fusion mellem industrial, dance og konfrontatorisk performance. Synergien mellem gruppens sanger og performer Roxy Farman og den elektroniske musiker Matthew Morandi (Jahiliyya Fields, Inhalants) har blæst publikum bagover og gjort Wetware til et must see på deres turnéer både i USA og Europa. Debutpladen “Automatic Drawing” landede på Dais Records i år.

 

Hiro Kone (US)

 

Med modular synths som hovedinstrument, skaber producer og multiinstrumentalist Hiro Kone, aka Nicky Mao, magiske soundscapes og smukt vibrerende eksperimental techno. Mao bor i New York men er født i Hong Kong, og hendes tilknytning til de to forskellige steder går op i en højere musikalsk enhed. Maos barndomsminder og klassiske musikbaggrund, kommer op til overfladen som fragmenter af livlige lydbilleder midt i det tætte technounivers. Secret Thirteen vurderede hendes debut “Love is the Capital”, som hun lavede i samarbejde med Drew McDowall (Coil, Psychic TV), som en af de stærkeste og mest intense udgivelser i 2017. 

 

 

John T. Gast x MC Boli (UK/DK)

 

Alt kan ske i fusionen mellem John T. Gast (Dean Blunt, Inga Copeland) og MC Boli aka Asger Hartvig (Synd Og Skam, Dean Blunt), der allerede har krydset musikalske klinger adskillige gange. Se frem til et menageri af dystre new age-flader, klassiske elementer, post industrial stemning og spoken word under denne live performance, som du med garanti vil trippe over. Det engelske label 5 GATE TEMPLE har duoens debutplade på trapperne. MC Boli står desuden bag Boli Group, som har en plade ude på Posh Isolation d. 4 maj.

 

Torsdag d. 31. maj

Dørene åbner: kl. 19:00

Koncerten starter: kl. 20:00

Pris: 135 dkk + bookinggebyr

Torsdag 31.05.2018
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: DKK inkl. gebyr

Køb billet
×