Fredag 24.09.2021130 DKK

VÍÍK (NO/DK/SE) + Trio Ged at Musikcafeen

Nordic folk

Vitalt og vedkommende take på folkemusikkens traditioner leveres af den pan-skandinaviske sekstet VÍÍK. Det friske skud på den danske folk-stamme, Trio Ged, leverer veloplagt support.

OBS! Koncerten er flyttet til Musikcafeen/Huset-KBH.

Den pan-skandinaviske sekstet VÍÍK kombinerer hypnotiserende melodier fra den nordiske sangtradition med den rå æstetik fra jazz og de fængende grooves fra rock.

I front har VÍÍK den norske sanger og komponist Elisabeth Vik, der på karismatisk vis leder publikum ind i et fortryllende univers af mystiske middelalderballader, sagn og eventyr. Hun bakkes op af et skandinavisk stjernehold bestående af Annelene Toft (violin), Villads Hoffmann (cittern), Morten Alkjær Lassen (harmonika) og Jakob Kragesand (kontrabas) fra Danmark og sidst, men ikke mindst, Mårten Hillbom (percussion) fra Sverige. Rutinerede og legesyge musikere, der sammen gør folkemusikkens rødder levende og vedkommende.

Skønt gruppen har eksisteret i relativt kort tid, har de allerede markeret sig stærkt som live-navn, bl.a. i Tivoli og til DMA Roots i Amager Bio sidste år. Her var de også nomineret til prisen som årets live-navn. Ikke for ingenting, for det er svært ikke at lade sig rive med, når de seks forrygende musikere spiller op.

Der venter derfor også en folkemusikalsk fest af de store, når VÍÍK indtager Musikcafeen til september som del af den dansk/svenske tour, der markerer release af supergruppens første studiealbum. Koncerten præsenteres af ALICE.

Trio Ged
Som en ekstra bonus åbnes ballet af den unge Trio Ged – et af de seneste friske skud i den vildtvoksende underskov af dansk folkemusik. Trio Ged består af Anton Skårup Møller på violin og step, Marie Alma Sloth på klaver og Mathilde Salling Schou på guitar og er garanter for medrivende og groovy folkemusik.

Fredag 24.09.2021
Dørene åbner kl: 20:00
Koncerten starter kl: 21:00
Pris: 130 DKK inkl. gebyr

Køb billet
×