Udsolgt
Fredag _14.08.2020 DKK + gebyr

TS Høeg ‘Can I Share This With You’ release

Improv jazz

Den vidtfavnende musiker, forfatter, komponist og selvudnævnte outertainer TS Høeg aka Dane TS Hawk har bedrevet det flotte nye dobbeltalbum “Can I Share This With You” (Escho). Det fejrer han med stort anlagt releasekoncert i gården til ALICE fredag 14. August. Et begrænset antal billetter kan købes i forsalg, enten som entré eller som entré + et eksemplar af vinylen.

 

TS Høeg har som musiker, forfatter, komponist, orkesterleder og selvudnævnt outertainer mm. spillet en enorm rolle i dansk kulturliv. Altid med et skævt indspark til dansk kulturs selvforståelse og altid med lige dele showmanship, avantgardistisk ånd og stort kreativt overskud, som har manifesteret sig i en lang række projekter uden hvilke Danmark afgjort ville have været fattigere. 

 

Nu er TS Høeg klar med det flotte dobbeltalbum “Can I Share This With You”, som udkommer på Escho. Albummet fejres med stort anlagt koncert i gården til ALICE, hvor TS Høeg sammen med 9 musikere vil spille i forskellige konstellationer. Bemærk at det er muligt at købe enten en ren entrébillet (20 kr inkl gebyr) eller en entrébillet + et eksemplar af vinylen (150 kr inkl gebyr)

 

Om ‘Can I Share This With You’ skriver TS Høeg selv:

 

“Albummet er noget af et loop-værk, hvis grundlag er skabt på Høegs transportable rejsegrammofoner, hvorefter passende kompositioner er lagt ovenpå og til allersidst har 15 af Høegs kumpaner og kumpaninder bidraget til det helt store billede af 21 vidt forskellige numre, der dog har en fælles Hawk-sound.

 

Fordelt på en high side og en low side kan høres recitationer og sange, ekskursioner ud i sopposed to be punkrock, jazz, funk, hiphop, klassisk kompositionsmusik, hvis ikke high life, mambo og salsa eller i det hele taget et soundtrack til vores globale & hybride liv. 

 

“Can I Share This With You” udgives som dobbeltvinyl, smukt indpakket i et eksklusivt design med visuelt materiale, baggrundshistorier og andre tekster. 

 

Dette dobbeltalbum bliver fejret på ALICE med musisk og tekstlig optræden.

 

Med blæs i bukserne

& sus i skørterne:

 

Boss TS Høeg

& ESCHO”

Fredag _14.08.20
Dørene åbner kl: 16:00
Koncerten starter kl: 17:00
Pris: 20 DKK + gebyr

Udsolgt20 DKK
Udsolgt