Søndag _23.02.20100 DKK + gebyr

Tobias Elof w. Jonathan Bremer

Nordic roots og jazz

Meditativt og organisk møde mellem ukulele og kontrabas og mellem nordisk roots og jazz, når ukulele-virtuos Tobias Elof giver matiné-koncert til Vinterjazz på ALICE med Jonathan Bremer fra Bremer/McCoy.

Mange har prøvet at have en ukulele i hånden, men få har gjort instrumentet til deres primære og opnået status som decideret virtuos. Men det er lige præcis, hvad Tobias Elof har gjort. I dag rejser han verden rundt og imponerer med sin lyriske, organiske og varme lyd, der formår at skabe forbindelse mellem ukulelens hawaiianske rødder, nordisk folkemusik, reggae og jazzede klange.

Herhjemme har man ofte kunnet høre ham i duo med Nicolaj Wamberg, ligesom han i 2017 udsendte det roste solo-album “Settle Down”. Elof har også ved flere lejligheder samarbejdet med den fantastiske danske duo Bremer/McCoy, som længe har været et varmt navn herhjemme, men som efter at de for nylig blev optaget på David Byrnes Luaka Bop-label i dén grad også har begejstret udlandet.

Bremer/McCoys fornemmelse for blanding af modal jazz, underspillet organisk reggae, minimalisme og en nordisk folketone er da også som skabt til Tobias Elofs perlende spil. Til denne matiné-koncert på ALICE kan du glæde dig til at opleve Elof i duo med Jonathan Bremer fra Bremer/McCoy. En meditativ og varmende oplevelse til en vintersøndag, hvor kontrabas og ukulele skaber smukke nye veje gennem roots og jazz.

Om Vinterjazz:

Koncerten er en del af den landsdækkende festival Vinterjazz, der fejrer 20 års jubilæum den 6.-29. februar 2020. Programmet offentliggøres løbende på www.jazz.dk

Søndag _23.02.20
Dørene åbner kl: 14:00
Koncerten starter kl: 15:00
Pris: 100 DKK + gebyr

Køb billet100 DKK