Lørdag _09.06.18

The Venopian Solitude (MY)

Electro-pop og experimental

Synths, strengeinstrumenter, samples af hverdagslyde og en distinkt vokal danner rammen om Suiko Takaharas elektro-poppede projekt The Venopian Solitude.

 

Under pseudonymet Suiko Takahara, har den malaysiske Red Bull Music Academy-alumni og eksperimentalistinde siden 2009 skabt en finurlig og fængende elektropop. Takahara udfolder sit konceptuelle og følelsesmæssige engelsk-malaysiske tekstunivers i lydkollager af vokaleksperimenter og samples af hverdagsobjekter som dåser og papæsker. Hendes særlige vibe sender tanker mod navne som Kimya Dawson (The Moldy Peaches), Regina Spektor og Kimbra.

 

Trods sin anonymitet, har Takahara oplevet voksende opmærksomhed fra alle dele af verden. På sites som Youtube og Bandcamp, hvor hun på bedste DIY-vis udgav sine første EP’er, har hun nærmest opnået kultstatus blandt nysgerrige følgere, og pladeselskabet Kasi Gegar Entertainment har siden fået øjnene op for hendes originale lydeksperimenter.

 

Efter udgivelsen af den prisbelønnede debutplade fra 2014, er det skæve one-woman show blevet til bandet The Venopian Solitude, som har base i Selangor, Malaysia. I deres liveoptræden bindes et menageri af synths, strenginstrumenter, percussion og samples sammen af Takaharas insisterende vokal. Bandet har spillet festivaller i Amsterdam, Berlin, Singapore og Japan, og Suiko Takahara skulle efter sigende have passeret de berygtede og kræsne dørmænd på Berghain, Berlin, i fuld jihab!

 

Dørene åbner: kl. 20:00

Koncerten starter: kl. 21:00

Pris: 110 dkk inkl. gebyr

Lørdag _09.06.18
Dørene åbner kl: 20:00
Koncerten starter kl: 21:00
Pris: DKK inkl. gebyr
Køb billetter