Fredag _16.11.18

The Lake støttefest på ALICE

Experimental

The Lake lægger endnu en gang op til et brag af en støttefest med et bundsolidt koncert- og DJ-lineup, dans, drinks og tombola. Kom og støt den uafhængige radio når det går ned på ALICE til november.

LIVE:

Yuri

Efterklang

Syvende & Sidst

TBA

 

DJs:

Xenia Xamanek & Ydegirl

Brevet

DJ Noiakölln & Captain Casablanca

 

Med deres nysgerrige og ihærdige indsats for at kuratere og udbrede kendskabet til alverdens musik, der typisk hverken har en plads i mainstream-radioens flow eller i public service radio, har den frivilligt drevne nonprofit internetradiostation The Lake de seneste år været et vigtigt tilhørssted for lyttere med appetit på nye lyde. Foruden at arbejde med eksperimenterende musikradio og dybdegående podcasts, har the Lake også udviklet sig til et bredere kuratorisk kollektiv, der står bag events som Works for Radio og festivalerne Badesøen og By The Lake.

 

Det er således ikke en underdrivelse at kalde The Lake for en helt uundværlig kilde inden for alternativ musik og lyttekultur. Men selvom The Lake primært drives med hjælp fra frivillige radioentusiaster, kræves der økonomiske ressourcer. The Lake holder derfor endnu en storstilet støttefest – en fest, der både har til hensigt at skabe en fejring af den musik, som The Lake hylder, men også at rejse penge til, at denne fortsat kan udbredes på endnu bedre vilkår!

 

Efter en uforglemmelig støttefest på Jazzhouse sidste år, er vi på ALICE glade for at kunne lægge hus til denne aften. Glæd dig til dans, drinks, tombola, cremen af DJs og – ikke mindst – til et stærkt line-up af danske kunstnere, der hver vil optræde med en kort koncert. Alle kunstnere spiller gratis for at støtte The Lake Radio.

 

Live:

 

Yuri

Bag aliasset Yuri står Susanne Mouritsen, der desuden er en del af projekterne Cabalist, Gersemi, Shell Fantasy og Xrara. Yuri byder på dronet og melodisk ambient, svøbt i dramatisk og ofte længselsfuld stemning. Hendes seneste udgivelse “Diamene” (Janushoved, 2018) har taget kegler hos publikum og anmeldere.

 

 

Efterklang

De tre medlemmer af Efterklang (Mads Brauer, Casper Clausen og Rasmus Stolberg) er medstiftere af The Lake Radio og vil til støttefesten optræde med helt nye numre, som synges på dansk. Efterklang spiller som de andre optrædende en kort koncert og er første band på scenen, hvor de får selskab af Lil Lacy (Soma & Lil, Valby Vokalgruppe m.fl.) og Victor Dybbroe (Girls in Airports m.fl.).

 

 

Syvende og Sidst

Performancekoret Syvende og Sidst består af otte kvinder, der gennem syv år har sunget, skreget, mumlet, lavet lyde og koncerter. Koret har med forskellige tilgange til lyd, musik og performance indgået et intimt og eksperimenterende samarbejde, hvor de arbejder med krop og stemme indenfor et improvisatorisk felt med udgangspunkt i rum og akustik.


TBA
Det sidste koncertnavn vil blive offentliggjort senere.

 

DJs

XENIA XAMANEK og YDEGIRL (Andrea Novel) har de seneste år markeret sig som to stærke stemmer på samtidskunst- og musikscenen, i feltet mellem musik, performance og billedkunst. Deres fælles dj-sæt åbner aftenen. BREVET svæver over en bermudatrekant udspændt mellem vemodig ø-disko over firsercalypso til afrikansk synthesizerpop. Brevet er aftenens resident og sørger for kontinuerlig god stemning. Bag DJ NOIAKÖLLN & CAPTAIN CASABLANCA gemmer sig The Lakes egne Sandra S. Borch og Casper Clausen – begge garanter for floorfillers og store tunes. Teamet afslutter støttefesten med et kaotisk og festligt sæt.

 

Fredag d. 16. november

Dørene åbner: kl. 20:00

Koncerterne starter: kl. 21:00

Pris:

Standardbillet: 160 dkk inkl. gebyr

Donationsbillet: 160 dkk inkl. gebyr + 100/500 kr

Fredag _16.11.18
Dørene åbner kl: 20:00
Koncerten starter kl: 22:44
Pris: DKK + gebyr

Køb billet