Onsdag 15.09.2021100 DKK

The KutiMangoes at Musikcafeen/Huset-KBH

Afro jazz

The KutiMangoes indtager Musikcafeen med deres altid veloplagte blanding af groovy jazz og svedig afrobeat.

OBS! Koncerten er flyttet til Musikcafeen/Huset-KBH.

The KutiMangoes har sat gang i festen talrige gange på ALICE, og vi er glade for at kunne byde på koncert fra det altid velspillende og sprudlende orkester i Musikcafeen.

Både herhjemme og i udlandet har de høstet store kritikerroser og begejstret publikum med deres overlegne blanding af afrobeat og jazz, som bandet selv har beskrevet som et møde mellem Fela Kuti, Charles Mingus og Ornette Coleman i København.

Bandet blev dannet i 2012 af Gustav Rasmussen og Michael Blicher. Både live og på plade er The KutiMangoes i en klasse for sig. Deres andet studiealbum, “Made in Africa”, der blev indspillet i Burkina Faso og Mali, høstede da også fremragende anmeldelser. Bl.a. gav GAFFA 5 stjerner og skrev: “Mange forsøger hybrider med Vestafrikas musik, men hos de dygtige danskere er der altså opstået noget, der i min bog giver folk som eksempelvis Damon Albarn baghjul, så det forslår.”

Da deres seneste album, “Afrotropism”, udkom i 2019, blev det ligeledes modtaget med begejstring af pressen. Bl.a. skrev JazzNyt om pladen: The KutiMangoes er et af de bedste livebands på den festlige del af den danske jazzscene. Med Gustav Rasmussen og Michael Blicher i spidsen og et intenst spillende band kommer der helt sikkert svedpletter på skjorten, når de er i huset.”

Kort sagt: Der er garanti for en svedig fest i Musikcafeen for alle med kærlighed for forrygende jazz og afrikanske grooves.

Onsdag 15.09.2021
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 100 DKK inkl. gebyr

Køb billet
×