fbpx
Søndag 18.02.2018

The Hogslop String Band (US)

Bluegrass og folk

Kom til søndagsmatiné med et af Nashvilles fineste bluegrass/string bands – leveringsdygtige i forrygende fiddle tunes og square dance-bal!

Der er dømt ægte amerikansk string band-stemning med plads til en grundig svingom, når Nashville-bandet The Hogslop String Band fyrer op under deres ærkeamerikanske folkemusik med rødder i bluegrass-musik og square dance.

 

Bandet har siden starten i 2009 spillet utallige koncerter på alt fra bryllupper og baller til politiske arrangementer og whiskysmagninger. Og så spiller de jævnligt op til square dance og er ligefrem af Nasvhille Scene blevet kaldt: “One of the finest square-dance bands on the planet!”

 

The Hogslop String Band har efterhånden også erobret mange hjerter internationalt med deres ekstatiske musik, der ganske enkelt er umulig at sidde stille til. Lyt blot selv til deres indtil videre to albums, ‘Volume One’ samt ‘Volume Two: The Butcher Shoppe Sessions’. Musikken baserer sig især et traditionelt repertoire af fiddle tunes fra Georgia og Tennessee, men som folk, der har oplevet bandet live vil vide, så tilføjer The Hogslop String Band deres helt egen charme og energi til det traditionsrige repertoire.

 

Kom selv og oplev, når The Hogslop String Band indtager ALICE til en særlig søndagsmatiné. Og ja, der må selvfølgelig danses!

 

Dørene åbner: kl. 14:00

Koncerten starter: kl. 15:00

Pris: 90 dkk inkl. gebyr /

Børn u. 15 år i følge med voksen: 50 dkk inkl. gebyr (kun dørsalg)

Søndag 18.02.2018
Dørene åbner kl: 14:00
Koncerten starter kl: 15:00
Pris: DKK inkl. gebyr

Køb billet
×