Mandag 07.09.202050 DKK

The Great Park (UK) + illemann

Alternative folk og lo-fi

OBS: Da grænserne mellem Danmark og Tyskland er lukkede grundet coronavirus, kan koncerten ikke gennemføres i april. Vi har derfor rykket koncerten til 7. september. 

Engelske The Great Park vender tilbage til Danmark med sin ‘problem folk’, mørke skæbnefortællinger og intense optræden. Danske illemann, der er aktuel med nyt album på Dendron Records, byder på hudløs kammerfolk. Aftenen er en del af Free Folk Mondays, præsenteret i samarbejde med Fanø Free Folk Festival.

OBS! ALICE følger myndighedernes retningslinjer vedr. COVID-19 nøje. Alle koncerter i august/september/oktober afholdes derfor med siddepladser og et stærkt begrænset antal billetter. Læs mere om vores COVID-19 tiltag her.

Med sin selvbestaltede ‘problem folk’ har engelske The Great Park (aka Stephen Burch) gennem mange år været en både produktiv og særdeles stærk stemme på den alternative folk-scene. En musiker, der forener stærke melodier med en rå lo-fi charme, og som skaber sange, hvor elementer fra en engelsk balladetradition flyder sammen med en fornemmelse for det moderne menneskes angst.

 

Lig Nick Cave formår The Great Park at forene det arketypiske med det nutidige, det sarkatiske med en sitrende lyrisk nerve. Og at han samtidig formidler sangene med en intens energi og en stemme, der kan lede tankerne hen på neo-folk navne som Current 93, gør ikke udtrykket mindre interessant.

 

The Great Park, der også driver sit eget label, Woodland Recordings, har været en flittig gæst på danske undergrundsscener og har også tidligere spillet på Fanø Free Folk Festival. Det bliver dog hans første gang på ALICE, og der er i dén grad noget at se frem til, hvis man kan lide sin folkemusik sort som kaffe og besk som brændevin.

 

Aftenen byder også på den spændende lokale musiker illemann, der for nylig udsendte albummet ‘Stick’ på Dendron Records. Et hudløst værk, der kredser om lyst og længsel, kærlighed og tab. I et gennemført kammermusikalsk univers forener illemann folk, underspillet indie og lo-fi. Vi glæder os til at opleve hende live i Free Folk Mondays’ intime rammer.

Med Free Folk Mondays præsenterer ALICE i samarbejde med Fanø Free Folk Festival skæve og sprøde folk-navne på udvalgte mandage. Vi bygger et intimt folk-univers op og byder på både lokale og internationale navne, primært fra den mere alternative ende af folkemusikken. Ofte sætter vi fokus på lokale miljøer og vi inviterer skiftende gæste-kuratorer. Entréen er hver gang holdt billigt på 50 kroner, der går ubeskåret til musikerne.

Mandag 07.09.2020
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 50 DKK inkl. gebyr

Kun dørsalg
×