Onsdag _21.03.18

Stefan Pasborg + Jeppe Zeeberg

Jazz

To solokoncerter med to af den danske scenes mest inspirerende og visionære musikere, der viser jazzens alsidighed og improvisationsmusikkens potentialer

 

Stefan Pasborg – The Key Project

Med over 1.000 koncerter i 40 forskellige lande må Stefan Pasborg siges at være en af landets mest garvede trommeslager. Men han er også en af de mest visionære og alsidige. Det afspejler sig i Pasborgs ‘The Key Project’ som ALICE præsenterer til marts.

 

‘The Key Project’ er et unikt set-up, hvor Pasborg alene på scenen spiller til en række pre-indspillede backtracks af særligt udvalgte pianister fra ind- og udland. Med trommesættet i centrum – og som den røde tråd – samler og former Pasborg live på scenen de forskellige suiter i harmoniske udskejelser.

 

Projektet havde præmiere på årets Copenhagen Jazz Festival og har cementeret Pasborgs evne til at til at gentænke sit instrument og sine solokoncerter ind i nye rammer og som har fået Jazz Journal til at kalde Pasborg for, ”ikke bare en af Europas mest interessante trommeslager, men en af Europas mest interessante musikere.” ALICE er enormt glade for at kunne åbne dørene op til denne helt særlige optræden.

 

 

Jeppe Zeeberg – Solo

Med udgangspunkt i jazz og fri improvisation samler Jeppe Zeeberg alverdens teknikker og genrer i et enestående lydbillede. Og så er han helt exceptionel at opleve live, hvor inderlighed kombineres med improvisatoriske udfald.

 

Det har gjort Zeeberg til en af de mest markante danske pianister lige nu og fået det anerkendte jazztidsskrift, All About Jazz, til at skriver, at ”hvis Zeeberg ikke er et geni, så tenderer han i hvert fald til at være det!”

 

I 2016 udkom Zeebergs tredje album, ‘The Four Seasons’, der for alvor fik de internationale anmeldere til at åbne øjne og øre. Og det er fa også lidt af en musikalsk portfolio den unge pianister har fået opbygget sig. Han med i pladeselskabet og musikerkollektivet, Barefoot Records, og aktiv i grupperne Dødens Garderobe, Horse Orchestra og Kresten Osgood Quintet, har samarbejdet med John Tchicai og givet koncerter i København, Tokyo og New York. Og i foråret ’18 udsender han en soloplade.

 

Glæd dig til to af de mest exceptionelle livemusikere lige nu.

 

Dørene åbner: kl. 19:00

Koncerten starter: kl. 20:00

Pris: 120 dkk inkl. gebyr

Onsdag _21.03.18
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: DKK inkl. gebyr

Køb billet