Onsdag _26.04.23130 DKK + gebyr

Snuggle + Elvin Brandhi UK + HVAD

En aften gennemstrømmet af sanseskærpende lydkollager og soniske eksperimenter.

Den walisiske lydkunst-frontløber Elvin Brandhi optræder for første gang i Danmark. Hun suppleres af den ligesindede montagetekniker HVAD. Som et blødt lydtæppe åbner den nydannede københavnske duo Snuggle desuden aftenen med en debutkoncert, der sammensmelter æteriske guitarmelodier og bløde lofi-kollager.

Snuggle
Snuggle er en ny duo bestående at to erfarne musikere, og denne aften kan du opleve deres debutkoncert. I en syntese af forskellige musikalske æraer væver Snuggle med æteriske guitarmelodier og vokaler et sonisk tæppe, der omslutter lytteren i en nærværende bevægelse. Duoen skaber i deres enkle live-setup udsøgende lofi-kollager, der henleder tankerne på blandet andet 90’ernes grunge og shoegaze samt 00’ernes eklektiske pop-produktioner.

Elvin Brandhi
Elvin Brandhi er improvisatorisk lyriker, producer og lydkunstner fra Bridgend i Wales, som skaber yderliggående beats ud af feltoptagelser, bånd, vinyl, instrumenter og stemmer. 

Hun benytter lyde og stemmer som en elastisk sprog, der er i stand til at overskride indgroede systemer og nedarvede syntaktiske konventioner. Hendes liveshows tager form af ubønhørlige udbrud af eksplosiv livlighed, hvor ætsende bevidsthedsstrømme smelter sammen med urolig, glitch-agtige tyngde. Hendes kreative virke spænder over en lang række samarbejder og en nomadisk indstilling.

Elvin Brandhis første ep “Shelf Life” blev udgivet på C.A.N.V.A.S. i 2018. Hun udgør den ene halvdel af den støjende far/datter-improduo Yeah You, som har udgivet på Alter, Slip, Opal, Psychik Dancehall og Good Food. Hun optræder også i samarbejds-konstellationer som Avril Spleen med Joseph Jadame (maltash), Bahk med Daniel Blumberg (MUTE) og har bidraget til blandt andet Drew McDowalls projekt agalma.

HVAD
HVAD er en København-baseret producer og elektronisk musiker, som siden midten af nullerne har skabt og udgivet musik under navne som DJ Hvad, HVAD og Kid Kishore. Ud over at drive det notoriske pladeselskab Syg Nok Records har han også været involveret i projekter som Kommunal Dubplate Service. Han inkorporerer elementer fra breakcore, techno og på det seneste også ambient i sine ukonventionelle produktioner.

HVAD’s musik er fremadsøgende, vild og direkte, med en både abstrakt og voldsom energi, som skaber rystelser. Musikken er understrømmet af en foruroligende paranoia, som samtidig rummer en sær skønhed. HVAD benytter lydkilder såsom sine egne ridsede acetatplader, tempelklokker, taxadøre, hundes gøen, kirkekor, gadesprog og sin egen stemme til at udtrykke en kulturel opmærksomhed, som udvisker grænsen mellem kunsten og hverdagslivet.

Onsdag _26.04.23
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 130 DKK + gebyr

Køb billet130 DKK