Fredag _15.11.19120 DKK + gebyr

Shordwood Records & Part Time Records present: Greatest Hits 2019

Experimental rock

Greatest Hits 2019 er navnet på en stor koncertaften på Alice, hvor du er inviteret. Det er en fest indkaldt af de to pladeselskaber Shordwood Records og Part Time Records, hvor de præsenterer en række bands som de arbejder sammen med. Aftenens fem bands og leverandører af store hits er: Yung, Tears, Visitor Kane, Modest og J. Fen Hapens. Yderligere hits står aftenens dj’s for, som i de to labels ånd har pakket taskerne med de bedste vinyler. Greatest Hits 2019 er en hyldest til den guitarbaserede musik, til de uafhængige stemmer i dansk musik og til de folk der lytter.

 

Yung

Yung har det seneste års tid levet en afsondret tilværelse. Efter “A Youthful Dream” har der været behov for at genfinde fokus. Alt imens bandet er vokset som gruppe og individer, er demokrati og synergi blevet hjørnesten i en samling nye sange der har kompromiset som dogme og drivkraft. Med lavere arbejdstempo og bredere palet arbejdes der i øjeblikket på næste udspil.

Tears

“Keyboard rocking in the free world” er parolen i Tears verden. Et sted fuld af bar-fly eksistentialisme og forvirret romantik med en lettere beruset Jeppe Grønbæk Andersen bag baren. Bandet, projektet, outlettet Tears er Grønbæks mangeårige musikalske dagbog fuld af ærlige, kraftfulde og særdeles fængende sange. Nok ligger Grønbæks arbejde sig i forlængelse af helte som Beatles og Brian Eno, men hos Tears er der en særlig rastløshed og umiddelbarhed, som gør bandet helt særligt.

Modest

Aarhusianske Modest laver melodiøs rockmusik med referencer til blandt andet The Smiths i bedste forstand; nogle gange nærmest euforisk i sit udtryk, andre gange nærmere direkte dystopisk og mere post-punket. Bandet havde deres debut i 2015 med deres kasettebånd (S/T), og i 2017 udgav de ‘Pretty Sure It’s Honest’ EP’en via Shordwood Records, der opnåede stor anerkendelse blandt kritikere i de danske medier, og skabte en voksende opmærksomhed omkring bandet. Samme år spillede Modest på Rising scenen på Roskilde Festival. I januar 2019 udgav Modest deres anden EP, ”For The Better”.

 

Visitor Kane 

Visitor Kane mestrer ubesværet sangskrivning med en mørk kant som få andre danske bands. Gruppens udvikling har været markant. Fra en synthpop duo bestående af sangskriver og mastermind Patrick Kociszewski og partner Julie Lind til et komplet orkester med hang til crooner-vokal og klassiske rockdyder som hos John Cale og Nick Cave. Sangene bevæger sig omkring det eksistentielle og bliver fremført kraftfuldt og forførende.

Med medlemmer fra Yung og Holm spillede Visitor Kane deres første koncert i fuld konstellation under sidste års SPOT Festival, og det har skabt høje forventninger til gruppens andet album Change of Heart som udkommer den 25. oktober på Part Time Records.

 

J. Fen Hapens

Med en musikalsk baggrund der rummer både den støjende punk musik, klassisk violin og folkemusik, skaber det unge band fra Helsingør popmusik med snedige melodier, legesyg instrumentering og en bred musikalsk palette.

Snedige melodier, legesyge instrumenteringer og en bastant musikalsk bagage sætter dagsordenen, når den Helsingoranske indie-pop gruppe, J. Fen Hapens, formidler lyrik om hjerter og smerter i en ramme af stringente beats. Bandet udgav deres debut single via Shordwood.

Fredag _15.11.19
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 120 DKK + gebyr

Køb billet120 DKK