Søndag _03.06.18

RMC presents: Halym Kim’s: BIJUL, Liva, Petter Asbjørnsen

Oplev spændende musikere fra Københavns talentmasse, når Rytmisk Musikkonservatorium (RMC) inviterer til gratis 1. års-kandidatkoncerter på Alice.

 

Halym Kim’s “BIJUL” kl. 20.00
Liva kl. 21.00
Petter Asbjørnsen kl. 22.00
_____________________________

 

Halym Kim’s “BIJUL”
I de sidste par år har Halym Kim arbejdet med traditionel koreansk musik og dens potentielle sameksistens med europæisk improviseret musik. I projektet ”BUUL” sammen med de to musikere Eloi Calame og Gregorz Tarwid.

 

Inspireret af koreanske shaman- og folklore-elementer præsenterer trioen deres fortolkning og opfattelse af koreansk musik med deres egne stemmer og musikalske sprog.

 

Line up:
Eloi Calame – basklarinet
Grzegorz Tarwid – klaver
Halym Kim – trommer

 

Liva
Liva oversætter den stille melankoli fra en vinternat eller den destruktive energi fra havets bølger til akkorder og melodier.
Hendes musik har rødder i singer/songwriter-traditionen, med inspiration fra den nordiske elektroniske/alternative popscene.
Livas lyd har en organisk fornemmelse og indånding: den skifter fra lys til mørke og omfavner skønheden og det ufuldendte i alt det, som ligger imellem de to ekstremer.
Hendes ekspressive og følsomme stemme indeholder elementer af vildskab, skrøbelighed og kraft. Hun former en naturlig og original lyd, og gennem hendes sange skaber hun indre billeder af nordiske landskaber.

 

Line up:
Liva Møller Overgaard – vokal
Daniel Scheffman – guitar
Jens Peter Møller – bas
Troels Dankert – trommer

 

Petter Asbjørnsen
Bassist og komponist Petter Asbjørnsen har samlet tre musikere til at fortolke hans nyeste kompositioner, der indeholder materiale og koncepter, han har undersøgt i løbet af sit første år på sin kandidatuddannelse på RMC.
Musikerne vil improvisere sig gennem skriftlige strukturer og åbne landskaber.

 

Line up:
Petter Asbjørnsen – kontrabas
Signe Emmeluth – saxofon
Rasmus Kjær – klaver
Simon Albertsen – trommer

 

Søndag d. 3. juni

Dørene åbner: kl. 19:00

Koncerten starter: kl. 20:00

Pris: Gratis

Søndag _03.06.18
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: DKK + gebyr