Mandag 03.06.2019

RMC på Alice: Jon Sensmeier, Jonas Engel, Mayokondor

Rmc

Oplev spændende musikere fra Københavns talentmasse, når Rytmisk Musikkonservatorium (RMC) inviterer til gratis 1. års-kandidatkoncerter på Alice.

GRATIS ADGANG, ALLE ER VELKOMNE

Jon Sensmeier
Electrified fragments of air, spit, and wood. Longing melodies crackling through glitching textures, rising, unfolding, entangling again and collapsing into vacuum.

Den tyske saxofonist Jon Sensmeier forarbejder live sin lyd gennem computere. Hans lyd handler om manipulering af tid, multiplicering af stemmer og omdannelse af klangfarver. Til denne koncert udforskes hans nyeste kompositioner.

Soundcloud: https://soundcloud.com/jonsensmeier/
Hjemmeside: http://jonsensmeier.com /

Jonas Engel
Jonas Engel udnytter mulighederne for at skabe lyd og støj på sine vind-instrumenter. Hans udforskning af akustisk støjmusik er influeret af elektroniske lyde, udvikling af spilleteknikker og instrumentjusteringer, der sigter efter atypiske lydresultater.

Til denne koncert vil han forstærke sine lydlandskaber sammen med et elektrificeret band, som smelter ind i kosmos.

Som saxofonist og komponist er Jonas Engel en aktiv stemme i den unge kreative musikscene i Tyskland og leder af de prisvindende bands Just Another Foundry og Own Your Bones.

Youtube: www.youtube.com/channel/UChiWy0GCQstVhjlknSPFGdQ?view_as=subscriber
Soundcloud: www.soundcloud.com/jonasengel
Hjemmeside: www.jonasengel.com

Mayokondor
Mayokondor er en portugisisk musikgruppe. De startede deres rejse i 2018 med et kunsterrefugium, der kombinerede musik og VR i en udforskning af en anderledes form for historiefortælling.

De arbejder i øjeblikket på deres debut-EP. Gruppens musik er inspireret af forskellige genrer fra jazz, pop, hiphop til mere eksperimenterende lyde.

Line-up:
Diogo Martins
João Miguel Braga Simões
Pedro Lima
Luís Vieira

_____________________________
Læs mere på RMC’s hjemmeside: https://rmc.dk/da/news/rmc-praesenterer-paa-byens-spillesteder-2019

Mandag 03.06.2019
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: DKK inkl. gebyr

×