Mandag _20.05.19

Rejsehold for diversitet

Talk og debat

Gratis adgang, men kræver tilmelding via dette link:

http://bit.do/tilmeld-koebenhavn

I 2019 præsenterer Dansk Live sine erfaringer og resultater fra arbejdet med indsatsen Diversitet og talentudvikling. Dansk Live udgav sidste år rapporten Diversitet i musikbranchen og Live Talent 2018, der formulerede 7 anbefalinger til en mere mangfoldig musikbranche. Men hvordan implementeres disse 7 anbefalinger bedst og hvorfor bør man udvikle mangfoldighedsstrategier?

 

Denne mandag inviterer Dansk Live til en eftermiddag med fokus på hvordan og hvorfor man bør arbejde med mangfoldighed i sin organisation, på sit spillested eller sin festival. Det sker gennem en række gæsteoplæg fra københavnske aktører, der arbejder med mangfoldighed.

 

Samtidigt opsættes et workshop-forløb hvor de fremmødte aktører har mulighed for at modtage konkret sparring til hvordan de syv anbefalinger implementeres til egne behov.

 

Eftermiddagen er en del af indsatsen Diversitet og talentudvikling, hvor Dansk Live i 2019 deler sine erfaringer og resultater fra arbejdet. Det konkretiseres i et rejsehold, der på tværs af Danmark, skal yde inspiration samt konkret sparring til aktører i den danske musikbranche. Rejseholdet besøger derudover Svendborg, Aalborg, Aarhus og Kolding.

 

Oplæg ved:

 

Cecilie Nørgaard

Cecilie Nørgaard er uddannelses- og kønssociolog og direktør i Mangfold. Cecilie arbejder med at skabe strukturelle forandringer til at fremme diversitet og ligestilling. Hun arbejder både med at forebygge stereotype konsekvenser og at øge bevidstheden om alsidig socialisering af børn og ung, og med at justere og bevidstgøre arbejdsmarkedet om bias, der kan skabe barrierer for den enkelte såvel som for fællesskabets bedste.

 

Piet Breinholt – Spillestedsleder ALICE cph

Daglig leder af det regionale spillested ALICE på Nørrebro i København siden april 2018. Produktion af ROSA/DFDS RockCruise siden 2006. 2010-2017: Daglig leder af øvelokaleforeningen REFSHALEN og UHØRT Festival. 2009 – 2017: Formand for ROSA og SPOT Festivalen. Eget taskedesign firma. Turnéer og indspilninger med bl.a. 18th Dye, Nikolaj Nørlund, Rhonda Harris, Niels Skousen, Sune Wagner

 

Mandag _20.05.19
Dørene åbner kl: 15:45
Koncerten starter kl: 16:00
Pris: DKK inkl. gebyr