Udsolgt
Lørdag _06.11.21120 DKK + gebyr

Pink Siifu (US)

Experimental rap

Med sin skæve blanding af sydstatsrap, jazz, afrofuturisme og eksperimenterende lydflader, er Pink Siifu klar til at indtage København med sit nye album “GUMBO’!”, når ALICE præsenterer koncert i Musikhuset København til november.

OBS! Ny location – showet er rykket til Musikhuset København på Vesterbro. Bemærk ændret tidsplan. Show 23.30 / Døre 23.00.

Alabama-rapperen Pink Siifu ramte hårdt og råt ned i Black Lives Matters-stemningen, da han i 2020 udsendte sit andet album, det opsigtsvækkende “Negro”. Et album, der med en punket æstetik og et eksperimenterende lydbillede, kombineret med en indigneret social kommentar, var protestmusik til tiden.

Med det nye album “GUMBO’!” fortsætter Pink Siifu med at udforske de eksperimenterende hjørner af musikken med et album, der både i tone og titel hylder en eklektisk vision af syden. Pink Siifu nævner selv musikerkollektivet Dungeon Family fra Alabama som en central indflydelse. Kollektivet, der bl.a. talte Outkast, gjorde sig da også bemærket med en ofte eksperimenterende tilgang til hiphop, der bragte elementer af soul, jazz, psych, funk og meget andet i spil.

Ud over Dungeon Family-inspirationen nævner han dog også alt fra George Clinton og Sly Stone til Sun Ra og Prince for at indkredse heltene. Resultatet er skævt og fabulerende, når Pink Siifu rapper sig gennem fragmenterede collager, der snart byder på skrabet lo-fi, snart byder på smægtende soul med vokal hjælp fra bl.a. danske Coco O.

Nu gæster Pink Siifu København med sit unikke og eksperimenterende take på sydstats-rappen. ALICE glæder sig til at præsentere ham i Musikhuset København til november.

Lørdag _06.11.21
Dørene åbner kl: 23:00
Koncerten starter kl: 23:30
Pris: 120 DKK + gebyr

Udsolgt120 DKK
Udsolgt