fbpx
Fredag 27.08.2021100 DKK

EYES / Oxx / OvO (IT)

Alternative, metal og doom

Sorte Firkant Musikfestival folder de tunge skyts ud med en sand nedstigning i skærsilden på Stengade. Her vanker der både hårdtslående hardcore, eksperimenterende italiensk doom og en katarsisk knytnæve af clusterfuck-core.

Arrangementet er en del af Sorte Firkant Musikfestival og finder sted på Stengade. Du kan følge med i Facebook-eventet for hele festivalen her.

Den alternative Nørrebro-festival Sorte Firkant sætter gang i Nørrebro med masser af svedige koncerter fra 19-28. august. Festivalen skulle have fundet sted i januar. Nu bliver det i stedet en sensommer-festival, hvor du kan se frem til navne som Tootard, OvO, EYES, Tvivler og mange flere. ALICE er med til at præsentere festivalen, som finder sted på forskellige locations på Nørrebro – bl.a. Støberiet, Stengade og Brorsons Kirke.

Denne aften på Stengade er der skruet fuldt op for den tunge musik med en solid gang hardcore, støj og doom på programmet med to eksplosive danske acts i form af EYES og Oxx og med fornemt italiensk besøg fra OvO.

EYES består af fem unge veteraner fra den danske metal- og hardcore scene, og deres nye album ‘Underperformer’ afspejler et orkester, der ikke bekymrer sig en døjt om, hvad fans, scene og folk i øvrigt måtte mene og forvente. Man fornemmer et kunstnerisk slægtskab med orkestre som Daughters, Pissed Jeans og Converge – alle bands som har startet med en bestemt lyd og over tid har ændret og udviklet deres musikalske vision betydeligt; noget EYES også selv sigter efter – og lykkes med.

​​Den italienske noise-duo OvO har bevæget sig på de internationale post-rock-, industrial- og avant-doom-scener i næsten to årtier, og udgav i starten af 2020 deres tiende album “Miasma”. Duoen har ry for yderst intense koncerter, der blander teatralsk performance med beskidt metal og som ofte trækker på både italiensk horror-stemning, queer-æstetik og surrealistiske afstikkere.

Endelig kan man glæde sig til Aarhus-bandet Oxx, der byder på rendyrket musikalsk katarsis, og som selv bl.a. har beskrevet deres musik som clusterfuck-core. Tænk en blanding af math, noise, sludge, avantgarde, fri improv, afrobeat og meget mere. Du ved aldrig helt hvilken retning, du bliver hevet i, men du ved at det ikke er for sarte sjæle. Senest har bandet udsendt albummet “The Skeleton is Just a Coat Hanger; These Are the Black Strings That Make You Dance”, og nu er de klar til at vælte Sorte Firkant med deres kompromisløse lyd.

Fredag 27.08.2021
Dørene åbner kl: 20:00
Koncerten starter kl: 21:00
Pris: 100 DKK inkl. gebyr

Køb billet
×