Fredag _20.08.21100 DKK + gebyr

Own Road / Positive Depressionism / Kristian Harting

Alternative folk

Sorte Firkant Musikfestival byder på stemningsfuld aften med neo-folk, stærk sangskrivning og psykedeliske stemninger på Støberiet.

Arrangementet er en del af Sorte Firkant Musikfestival og finder sted i Støberiet/Korsgade 30. Du kan følge med i Facebook-eventet for hele festivalen her.

Den alternative Nørrebro-festival Sorte Firkant sætter gang i Nørrebro med masser af svedige koncerter fra 19-28. august. Festivalen skulle have fundet sted i januar. Nu bliver det i stedet en sensommer-festival, hvor du kan se frem til navne som Tootard, OvO, EYES, Tvivler og mange flere. ALICE er med til at præsentere festivalen, som finder sted på forskellige locations på Nørrebro – bl.a. Støberiet, Stengade og Brorsons Kirke.

20. august inviteres der til en aften i den alternative folks tegn, når Own Road, Positive Depressionism og Kristian Harting giver stemningsfulde koncerter i Støberiet.

Own Road er altid garant for en medrivende koncertoplevelse, når han som et sandt énmands-band blander akustiske instrumenter og skæve loops og binder det hele sammen med en fantastisk stemme, som vibrerer af både vemod og humor. Own Road har i mange år været en del af den psykedeliske folk-scene i Danmark, og vi glæder os til at præsentere hans sange til Sorte Firkant.

Som navnet næsten antyder, forener Positive Depressionism opløftende melodier med rugende mørke, laid back folk og mystiske undertoner. Til tider grænser udtrykket op mod spoken word-lignende forløb, men bandet formår også at trække på en rustik og klassisk folk-tradition.

Kristian Harting beskriver selv musik som en på én gang spirituel og fysisk rejse. Et sted mellem neo-folk og psykedeliske klange flyder personlige sange sammen – sange, der emmer af atmosfære og skønhed.

Fredag _20.08.21
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 19:30
Pris: 100 DKK + gebyr

Køb billet100 DKK