Udsolgt
Torsdag _29.08.1950 DKK + gebyr

ORM Releasekoncert / UDSOLGT

Black metal

Ét af Danmarks førende black metal-orkestre, ORM, udgiver deres imødesete opfølger til det mastodontiske debutalbum fra 2017. ‘Ir’ er titlen på det nye album, der udkommer 30. August. Dagen inden markeres albummet med releasekoncert på ALICE.

Det bornholmske black metal-orkester ORM er nu klar til at give slip på sit andet album, der har fået titlen ‘Ir’. ORM tog form i 2015, og i 2017 udgav bandet sit første selvbetitlede album på Indisciplinarian. ‘Orm’ tog sit udgangspunkt i mytiske fortællinger om menneske og natur akkompagneret af en storslået, melodisk og samtidigt rå og direkte black metal, der på sin egen vis smelter musik og narrativ sammen til et kropsligt og nærværende hele.

Albummet fik strålende anmeldelser herhjemme og vakte også opsigt i udlandet. I kølvandet på udgivelsen spillede ORM også en lang række medrivende koncerter, og de modtog i 2017 en Steppeulven-nominering som årets håb. Sammen med bands som Slægt og Solbrud har ORM cementeret, at dansk black metal i dén grad markerer sig i disse år.

Næste kapitel i ORM’s fortælling er ‘Ir’. Albummet består af de to kompositioner ‘Klippens Lyse Hal’ og ‘Bær Solen Ud’, og bandet har selv produceret og udarbejdet pladens visuelle side. På ‘Ir’ er kontrasterne større end før, det komplekse mere komplekst, det simple mere simpelt og melodierne gribende og uomgængelige. Formen er langmodig, dynamisk og explorativ, og den musikalske ambition og fremførelse vidner om et orkester, der kompromisløst lader sig lede af sin egen flamme – hvorhen den end måtte lede. Albummets fortælling har sit omdrejningspunkt i altings forgængelighed og er en personlig refleksion over, hvorledes dette aspekt rummes i det menneskelige drama, religionen og naturen.

Til releasekoncerten på ALICE kan man forvente et sultent band, der vil spille hele det nye album, ligesom der også bliver mulighed for at høre ældre numre. Bandet har desuden varslet, at koncerten vil byde på særlige gæster, så der er lagt op til en tung, episk og mindeværdig aften med et af Danmarks pt. mest interessante black metal-bands!

In English:

Danish black metal outfit ORM returns with their long awaited follow up to 2017s impressive debut. Fusing a primal black metal attack with sweeping epics and mythical layers, the band’s new album ‘Ir’ consists of two long tracks, displaying greater contrasts than previous efforts. To mark the release of the new album, ORM invites for a release concert at ALICE. Don’t miss the chance to hear one of Denmark’s leading black metal bands in all it’s might and with brand new material!

Torsdag _29.08.19
Dørene åbner kl: 20:00
Koncerten starter kl: 21:00
Pris: 50 DKK + gebyr

Udsolgt50 DKK
Udsolgt