Lørdag 28.08.2021100 DKK

Orcas / Vilde Græs

Psych-rock og alternative country

Sorte Firkant Musikfestival rundes af på Stengade med to stærke navne, der fyrer op for syret beat-stemning med afstikkere til både blues, folk, surf og alt-country.

Arrangementet er en del af Sorte Firkant Musikfestival og finder sted på Stengade. Du kan følge med i Facebook-eventet for hele festivalen her.

Den alternative Nørrebro-festival Sorte Firkant sætter gang i Nørrebro med masser af svedige koncerter fra 19-28. august. Festivalen skulle have fundet sted i januar. Nu bliver det i stedet en sensommer-festival, hvor du kan se frem til navne som Tootard, OvO, EYES, Tvivler og mange flere. ALICE er med til at præsentere festivalen, som finder sted på forskellige locations på Nørrebro – bl.a. Støberiet, Stengade og Brorsons Kirke.

Festivalen rundes af med en solid omgang syret beat-stemning, når Orcas og Vilde Græs indtager Stengade med en velsmagende heksegryde af blues, folk, alternative country og psych rock.

Den danske beat-gruppe, Orcas, spiller energisk, hidsig og herlig bluesrock med et twist af surf og doo-wop, som det er nemt at holde af, men mere end almindeligt svært at stå stille og stiltiende til, og gruppen har da også fortjent fået ry som et af de absolut fedeste live-orkestre i Danmark. Bandet, som blev dannet i København i 2014, har efter en årrække som trio, nu igen fået en orgelspiller med, og Orcas anno 2020 består således af denne hårdtslående kvartet: Oscar Lundsteen (sang, guitar), Mads Bendsen (orgel), Magnus Knudsen (bas, kor) og Thomas Schmidt-Mikkelsen (trommer, kor).

Vilde Græs er et elektrisk alternativ country, blues og folkrock band. Med det ene ben i storbyen og det andet placeret i en høstak på landet skaber de et herligt udtryk, på én gang syret og tilbagelænet med dansksprogede sange, der sender tankerne til 60’ernes og 70’ernes psykedeliske folkrock. Bag Vilde Græs står bl.a. Morten Aron, som af syrerock-fans uden tvivl kendes fra bl.a. Spids Nøgenhat. Og fans af dette band vil uden tvivl også være i godt selskab hos Vilde Græs.

Lørdag 28.08.2021
Dørene åbner kl: 20:00
Koncerten starter kl: 20:30
Pris: 100 DKK inkl. gebyr

Køb billet
×