Fredag _24.02.23100 DKK + gebyr

Omondo Collective (INT)

Visionært soul-, R&B- og hiphopkollektiv med base i København og Malmö

Omondo Collective er et soul, R&B og hiphop-kollektiv med base i København og Malmö og medlemmer fra Uganda, Guinea, Jamaica og USA. Med en vision om at kombinere viden og praksis fra hver kunstners unikke lyd, har kollektivet siden 2020 skabt sjælfulde koncerter på de danske og svenske scener. Til februar rammer de ALICE på Stairway under Vinterjazz.

Wantate
Omondos nyeste skud på stammen. Den København-baserede R&B/soul producer, sanger og sangskriver Wantate leverer smørbløde kærlighedssange og farverige soundscapes.

Petah Moodie
Direkte fra Kingston, Jamaica skaber Petah Moodie et svalende mix af elektroniske og analoge toner. Som et varmt, langt kram på en iskold mandag.

Soleil Camara
Hvis du er fan af future beats fra artister som Channel Tres, Kaytranada and Duckwrth, vil du elske Soleil Camara. Den Malmö-baserede producer kombinerer flips, remixes og visuals i en strøm der går lige i kroppen.

Elijah Okello
Soulede toner og spicy raps med mad- og animé-metaforer. Den upcoming ugandanske sanger Elijah Okello byder på en skæv, charmerende blanding af hiphop, soul og funk, og – ikke mindst – et eminent liveshow.

Djavan Jami
Djavan Jami er en sanger, producer og multiinstrumentalist med afro-latinske rødder og base i København. Hendes musik er en elektrisk blanding af hiphop, trap og r&b omspundet af klassiske vokalharmonier og sangtekster på både engelsk og spansk.

Koncerterne er en del af Vinterjazz – en landsdækkende musikfestival, der fejrer jazzen og udforsker dens mange forgreninger. Vinterjazz 2023 finder sted den 2.-26. februar. Læs mere om festivalen på www.jazz.dk

ALICE på Stairway
Mens vores koncertsal på Nørre Allé 7 renoveres, genhuses ALICE midlertidigt på Stairway i Vanløse i 2023.

Fredag _24.02.23
Venue: Stairway
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 100 DKK + gebyr

Køb billet100 DKK