fbpx
Onsdag 28.03.2018

Okkyung Lee (KO/US) & URUK (UK/IT)

Experimental

Heftig double bill med koreanske Okkyung Lees intense cello-improvisationer og dunkle lyduniverser med URUK aka Thighpaulsandra (Coil) & Massimo Pupillo (ZU)

 

Okkyung Lee

 

Okkyung Lee er en alsidig og enestående musiker inden for jazz/impro, ny kompositionsmusik og avantgarde-rock. Hendes kompositioner bevæger sig fra klassisk minimalisme til no-wave udskejelser og tilbage igen.

 

Da Okkyung Lee var inviteret som gæstebooker på Jazzhouse gav hun to forrygende duokoncerter med henholdsvis Bill Orcutt og David Behrman. Men også som solist er hun enestående. Okkyung Lee favner mangfoldige og kakofoniske lydbilleder, der viser hendes tekniske kunnen og nedbrydende tilgang til kompositionsmusik.

 

Okkyung Lee er uddannet fra New England Conservatory of Music og Berklee College of Music og har samarbejdet med koryfæer som Laurie Anderson, Swans, John Zorn, Thurston Moore og danske Lotte Anker.

 

URUK

 

Massimo Pupillo er inkarneret fan af det eksperimenterende engelsk band Coil, hvor Thighpaulsandra har været medlem siden 90erne, Thighpaulsandra på sin side, er inkarneret fan Pupillos noise-jazz gruppe ZU. Derfor måtte de to musikere selvfølgelig lave musik sammen.

 

Det samarbejde resulterede i URUK og pladen ‘I Leave A Silver Trail Through Blackness’, der udkom sidste år. En plade, som tager lytterne med ned i en sonisk underverden af ambient noise, der trækker veksler på både ZU og Coil, men som også præsenterer noget helt nyt.

 

Forvent dybe droner og mørke klange i en lydmur af intensitet, når to af den eksperimenterende musiks mest exceptionelle kunstnere besøger ALICE.

 

Onsdag 28 marts

Dørene åbner: kl. 19:00

Koncerten starter: kl. 20:00

Pris: 100 dkk inkl. gebyr

Onsdag 28.03.2018
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: DKK inkl. gebyr

Køb billet
×